Следва

Днес си купихме... звездни шорти от симпатичния он-лайн бутик Dolce Vita

3 дами с ВИП-покани от ViewSofia за Marni for H&M тази вечер от 20.00 часа

Късметлиите, с които заедно ще отбележим откриването на първия магазин за годината в The Mall в София и...

All fashion преди 12 години

На 8-ми март, точно в 8.00 вечерта, H&M събира близо 1000 гости, за да отпразнуваме заедно откриването на първия магазин на веригата в България.

Събитието се случва точно 65 години, след като основателят на компанията Ерлинг Персон отваря първия си магазин за мода, само дамска при това, в градчето Вастерас в Швеция и му дава името Hennes - шведската дума за Нейни.

Всеки от вас, скъпи читатели и хора с отношение и възторг към поредната страхотна колаборация на гигантa, имаше шанс да спечелят трите покани, които заедно с марката определихме като подарък, само трябваше да ни изпратите трите си имена, име, местоживеене и телeфон за връзка на познатия редакционен мейл.

Късметлиите, с които заедно ще отбележим откриването на първия магазин за годината в The Mall в София и представянето на дизайнерската колекция за този сезон Marni at H&M, част от поредица ВИП-събития по целия свят, и които жребият, изтеглен в офиса на H&M, посочи са: 



1. Станислава Йорданова Енчева, София
2. Цветелина Станиславова Дончева, София
3. Десислава Димитрова Вътева, София


Трите дами ще имат право да си вземат и своята шопинг половинка за кураж, защото поканите важат за двама, а освен възможността да разгледат целия огромен магазин /площта му е 2400 кв.м./, те ще могат да се насладят на великолепната колекция на Марни и да купят онова, което им харесва, с 25 % намаление от реалната му цена.

Честито, дами, всяка от вас може да заповяда в редакцията на ViewSofia до 18.30 часа, за да получи своята покана.

А какво ще си купим ние тогава, виж в галерията тук>>

И все пак да си припомним още веднъж някои от най-хубавите кадри от емблематичните дизайнерски колекции за H&M от 2004 насам>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.