Следва

Алекса Чънг е по детски чаровна в пролетната рекламна кампания на Vero Moda

Кой какво си купи от H&M или шопинг еуфория от VIP-откриването на първия им магазин България

Както вече писахме, нямаше начин View Sofia да пропусне гранд събитието на модния сезон – откриването на първия магазин на шведската марка „H&M” у нас – в София, THE MALL.

All fashion преди 12 години

Както вече писахме, нямаше начин View Sofia да пропусне гранд събитието на модния сезон – откриването на първия магазин на шведската марка „H&M” у нас – в София, THE MALL.

H&M беше домакин на специалното VIP събитие само два дни преди официалното прерязване на лентата на първия магазин на 10 март от 11 часа в THE MALL на бул. „Цариградско шосе” №115.

Снощи, с изпълнения на живо от DJ Hot Toddy, създател на английската електро банда Crazy P, и българския диджей Ilko, както и с много шампанско, се „вляхме” в шопинг еуфорията, заедно с огромен брой известни личности.

Алекс Раева, Рут Колева, Сантра, Калин Врачански
и Орлин Павлов бяха само част от имената, които задоволиха модния си глад и доказаха, че са на гребена на модните тенденции с покупки от бранда.



Докато разглеждахме пролетната колекция, разпитахме хитовата певица Галена какво си е купила от огромния магазин на площ 2400 кв.м. в THE MALL. Тя бе лаконична: „Това, което вече е на мен – “Marni”. Изпълнителката ни обясни, че уважава марката H&M, защото „по този начин българите могат да си пазаруват много качествени дрехи за малко пари”.

На същото мнение бе и известния модел и стилист Теди Велинова, която, като истински „фешъниста”, се бе натоварила с няколко от прозрачните пазарски чанти, пълни с рокли на принтове, блузи и поли. Докато посягаше към аксесоарите на „Marni”, Теди ни сподели, че е голям фен на марката и редовно следи колаборациите на H&M с известни дизайнерски къщи. Не скри пред екипа на ViewSofia, че предпочита бижутата и роклите им, а когато е пътувала до Италия, Лондон, Гърция и Турция, задължителна отправна точка е бил шопингът в “H&M”.

Продължихме разходката си по щандовете и се натъкнахме на дизайнерката Албена Александрова, която с чаша шампанско в ръка веднага ни запозна с пристрастията си към шведския лейбъл. Тя ни призна, че предпочита спортната им линия, която според нея е „изключително качествена, от естествени и много издържливи материи”. Приветства идеята такова качество да е масово, но е почитател и на изделията на “Marni”. На въпроса ни къде в чужбина е избирала да пазарува от “H&M” досега, тя ни разказа, че тъй като синът й учи в Швейцария, често му купува спортни екипи от магазините на марката там.

Детето е на първо място и за гимнастичката и водеща Симона Пейчева, която заварихме в детския отдел на магазина. Тя призна, че избягва тълпите и ще изчака, за да разгледа дрехите за възрастни по-спокойно, но през това време предпочита да купи нещо за малкото си момченце. В ръцете си държеше сив детски блузон и ние предполагаме, че той е бил сред покупките й снощи.

При обстойния ни шопинг-тур виждаме и Мартен и Джули Лепоеви, които както винаги, са в чудесно настроение. Мартен ни се хвали, че вече е облечен в „Marni”, a Джули ни призна, че и двамата са фенове на аксесоарите в “H&M” и винаги, когато са пътували извън България са се изкушавали да си купят „някоя дреболийка” оттам.

Вълнението на музиканти, стилисти и артисти около откриването на първия магазин на H&M в България достигна своята връхна точка снощи, но ние сме убедени, че в събота, от 11 часа ти ще бъдеш съвсем зашеметен от изобилието достъпни модни модели.

Не забравяй, официалното прерязване на лентата на първия магазин е утре и няма начин да не присъстваш, знаем, че вече си изкушен.
 

More All fashion