Следва

Човекът. Реката

Познахме!!! Стефания Колева ще е българската версия на Пеги Бънди

Почти познахме кой ще влезе в ролята на Пеги Бънди или както е българският й вариант в сериала Женени с деца...

People of art преди 12 години

Почти познахме кой ще влезе в ролята на Пеги Бънди или както е българският й вариант в сериала "Женени с деца" в родна версия. Преди време в материал ви дадохме четири възможности кои според нас ще са актьорите в ролята на семейство Бънди в сериала, който стартира по Нова телевизия, и именно Стефания Колева беше една от тях. Разбира се, актрисата, на която силно симпатизираме, не получи мнозинство сред прогнозите на читателите, но беше на втора позиция след Ернестина Шинова.

Виж: Кои са българските Ал и Пеги Бънди? Дай твоето предположение

Е, вече е ясно. Стефания Колева ще влезе в ролята на Пеги Бънди, в амплоато на забавния й съпруг Ал влиза обаче не толкова известен актьор, който ще носи своето име в сериала - Георги - Жоро.

Засега във всички реклами на сериала актьорите се появяват с хартиени торби, които покриват лицата им. От в. "168 часа" обаче разкриха, че в ролята на българската Пеги Бънди влиза Стефания Колева. Тя е известна с играта си в театъра и в българските сериали "Клиника на третия етаж" и "Тя и той", както и като водеща на шоуто "Bailando".


Юлиан Вергов и Стефания Колева в комедийния сериал  "Тя и Той"

Българските Пеги и Ал ще носят нашенски имена. Те са семейство Жоро и Цвети Бикови.

Дъщерята във филма няма да е Кели, а Сиси. Актрисата, която влиза в ролята й, все още учи в НАТФИЗ и дори е в класа, който махна като свой ръководител Веселин Ранков, с обвинения към актьора и преподавател, че не е коректен към своите студенти.

Синът в семейството ще се казва Боби и в него ще се превъплъти седмокласник от Италианския лицей в Горна баня.

Вече е ясно кой ще влезе в ролите на българските Марси и Стийв. Това са Алекс Сърчаджиева и Любо Ковачев.
 

More from View Sofia

Позиция на екипа на "Откраднат живот" за "побоя" над Диана Димитрова: 31 х пълно поименно единодушие

Celebrities преди 1 година

Ако не ставаше дума за изключително важната, нетърпяща никакво отлагане тема за насилието над жени, вероятно не бихме обръщали повече внимание на този казус, главно поради неприятното и нечисто естество на междуличностната драма на двама души. Но с оглед невероятно фината и важна граница между допустимо и недопустимо, жертва и насилник, морално и неморално, публикуваме позицията на екипа на филма, от чиято снимачна площадка тръгна скандала, макар и с петгодишно закъснение >>>   

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра