Следва

Направи си сам спагети Карбонара

Седмичен ХОРОСКОП 12 – 18 март

Тази седмица няма да е от най-успешните за Риби в обществен план. Имайте предвид това, когато планирате...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Седмицата като цяло е много благоприятна, изпълнена с положителни събития, особено успешно ще преминат различните видове пътувания, както и преговори. Ще се чувстваш уверено, а това ще ти позволи лесно да отстояваш своите интереси и да изградиш ясен план за понататъшни действия.

Постарай се да отделиш повече време за семейството си и близкото обкръжение. Те се нуждаят от твоето внимание и грижи, а самото общуване с тях ще те зареди с положителна енергия, която ще ти вдъхва допълнителна увереност.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05


През тези дни, ще те привличат нови преживявания и чувства, ще станеш прекалено емоционален и любвеобилен. Разбира се, ако има на кого да посветиш тези свои пориви, тогава ситуацията ще се развие благоприятно за теб. Но ако си в очакване на своята половинка, не трябва да се поддаваш на мимолетните си чувства и да се хващаш с първия срещнат, тъй като последствията от такъв роман могат силно да те разочароват. Най-добре да се въздържаш от всякакви излишества, а краят на седмицата да прекараш в уединение и спокойствие.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

В личния живот очаквай спокойствие и безметежност. Това е добър период за уреждане на отношения. Възможно е, в някакъв момент да възникне ситуация, която да ескалира в спор, но имаш всички шансове да го избегнеш и да запазиш хармонията във връзката си.

В работата всичко ще бъде малко по-трудно, тъй като от теб ще се изискват повече усилия, за да постигнеш каквото и да е, работата няма да върви гладко и по план и може да излезе извън контрол.

РАК 22.06 – 23.07

За теб седмицата няма да е от лесните, защото е настъпило време за пречистване. В живота ти, възгледите и мислите се е натрупало твърде много чуждо и ненужно, което не ти позволява да вървиш напред, да се развиваш, усъвършенстваш, да градиш взаимоотношения и т.н.. В резултат на това може да се окажеш в състояние на стагнация, което не е приятно, така че трябва да събереш сили и мисли и да се отървеш от всичко, което ти тежи и отегчава. Тогава ще почувстваш вътрешно възраждане и прилив на свежи, нови сили, което ще ти позволи да започнеш живота си ако не отново, поне с нови мисли и позитивно отношение към случващото се.

ЛЪВ 24.07 – 23.08


Трябва да си вземеш малко почивка и да не бързаш с вземането на решения или с началото на нови неща. Необходимо е да сложиш всичко в ред, да доведеш до край започнатото от по-рано и едва тогава ще можеш да се придвижиш напред..

В по-голямата си част, тази седмица ще бъде посветена на работата над грешките и „затягане на коланите”. Възможно е леко подобрение във финансово отношение, но големи приходи не трябва да очакваш. Към края на седмицата пред теб ще се открият нови възможности. За личните отношения периодът е спокоен без ярки събития.

ДЕВА 24.08 – 23.09


Тази седмица ти предстоят много контакти, изясняване на отношения и спорове. Ще се наложи да отстояваш и своята правота, така че трябва да се запасиш със сили, за да се справиш с недоброжелателите. Независимо от факта, че седмицата няма да бъде лесна и ще изисква сериозно напрежение, не си заслужава предварително да се отказваш от каквото и да е, без да си започнал. Сили винаги може да намериш вътре в себе си, ако си наясно от какво имаш нужда и съгласуваш ангажиментите си. Търси източник на енергия не във външни стимули и други хора, а в себе си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Сърцето ти сега е доста закрепостено и не позволява да влезнат в него нови чувства. Тази седмица може да бъде благоприятна, ако търсиш половинката си, за романтични срещи и интересни връзки, но само ако си позволиш да чувстваш, макар и малко. На този етап имаш склонността да преценяваш, сравняваш, планираш и да не приемаш събитията и общуването откъм емоционалната им страна. Такъв подход не допринася за развитие и подобряване на личния ти живот.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11


Благоприятна седмица за всичко, свързано с подобряване и укрепване на междуличностни отношения. Ще си в състояние да правиш нови контакти, както и да внесеш яснота във вече съществуващите. Възможни са нови запознанства и значително подобряване на отношенията в семейството и с близки приятели. Може да разчиташ на помощ от тяхна страна, ако имаш нужда от нещо. В края на седмицата ще имаш възможност да направиш в отношенията си някаква нова и твърде сериозна стъпка, която ще ги направи по-стабилни и здрави.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Тази седмица е препоръчително да обърнеш внимание на своя сексуален живот. Опитай се да внесеш яснота и стабилност и най-важното - да разбереш какво очакваш от партньора си. Звездите съветват самотните Стрелци да не избягват ухажването от страна на колегите. В крайна сметка, историята знае доста щастливи двойки, които са започнали връзката си по време на работа. Тези представители на знака, които вече имат втора половинка, звездите съветват да внимават със служебните отношения. В противен случай съществува риск да разрушат съществуващата връзка.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Назрява конфликт между теб и някой от близките ти хора, и най-вероятно няма да успееш да го избегнеш. Но разправията ще ти се отрази добре, защото това ще позволи да се изкажеш, да се изразиш и да започнеш всичко отначало.

Ако първата половина на седмицата изглежда негативно, то към края отношенията ще се подобрят, а разрешеният конфликт ще им позволи да се развиват занапред. В края на седмицата може да възникнат нови и силни чувства. Добро време за романтика, запознанства и изграждане на нови отношения. За теб пътят е разчистен да се движиш напред без да се обръщаш назад.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02


Време за спортна зала или басейн съвсем не ти достига. Внимателно се огледай наоколо – възможно е в спалнята си да намериш място за велотренажор или бягаща пътечка. Ако ли не, ще имаш полза и от утринна гимнастика, но само ако я правиш всяка сутрин. И се постарай да не икономисваш време за приготвяне на храната – постоянното използване на полуфабрикати се отразява отрицателно на здравето. Така че няколко пъти в седмицата хапвай свежи или собственоръчно приготвени зеленчуци.

В личен план всичко е наред – нормално протичане на всички грижи и задължения, нищо извън графика, а в отношенията преобладава хармонията и взаимно разбирателство.

РИБИ 20.02 – 20.03

Тази седмица няма да е от най-успешните за теб в обществен план. Имай предвид това, когато планираш вечеря навън, както и уикенда си. Най-добре е да избягваш големите, шумни компании, тъй като те само ще те дразнят.

Оптималният вариант е да прекараш повече време в спортната зала и да поработиш върху физическата си форма, да си стоиш вечер вкъщи и да си лягаш рано – това също ще се отрази добре на външния ти вид.

В личен план лесно ще намираш общ език с партньора си, но през почивните дни може да възникнат конфликтни ситуации заради дребни битови проблеми, които да развалят отношенията ви.

Ванеса Уилямс е коронованата Мис Америка 1983 г. и влиза в историята като първата чернокожа, победила в американски конкурс за красота. Царуването на шоколадовата кралица обаче не продължава дълго. След като голи снимки на Ванеса с друга жена се появяват в Penthouse, Уилямс е принудена да върне короната и губи повече от 2 милиона долара от прекратени договори. 

И все пак - през всички тези години до днес, родената на 18 март певица и актриса има десетки номинации и награди за музиката и ролите си и все още е секси, гореща и красива, дори на 49 години, които ще навърши в неделя.

More Astro