Следва

Lait Demaquillant от La Biosthetique

Да или Не на много дългата коса? Виж кой я предпочита напоследък

Не е трудно да се възхитиш на една гъста, добре поддържана коса, която е като излязла от приказките. Всъщност това...

Hair преди 12 години

Не е трудно да се възхитиш на една гъста, добре поддържана коса, която е като излязла от приказките. Всъщност това е мечтата на всяко малко момиченце – да прилича максимално на героинята Рапунцел.

А колкото до порасналите момиченца – те пък виждат в дългата коса идеалното женско оръжие за прелъстяване. Защото всички знаем, че мъжете свързват класическата красота на една с гъстата грива. Не всички, разбира се, но косата определно е силен афродизиак.

Когато обаче дължината на косата ти е далеч над средностатистическата, тогава пред теб излиза въпросът за поддръжката й.

Не всеки е в състояние да се съобразява с нея в ежедневната си дейност, а да не говорим и че трябва да се хвърлят доста повече усилия в запазването на блестящ и жизнен косъм.

Изобщо такъв тип прическа е доста капризен и бързо се разделяш с приказните си представи за нея.

Въпреки че една тежка плитка изглежда наистина зашеметяващо, когато е дълга до безкрай.

Може би точно дългата до под дупето коса на Мис Русия, иначе много красива девойка, спечели журито в конкурса преди седмица, когато всъщност пред нас изникна дилемата - красиво ли е това или е признак на една остаряла естетика?

За пример на много дълга коса идват обаче и някои холивудски знаменитости. Виж в галерията горе жените с най-дълги коси в някои от последните им изяви и сподели харесва ли ти или не този Рапунцел-ефект?
 

Анкета

Да или Не на толкова дълга коса

More Hair