Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Marni за H&M по света. Навременната реакция на фешънистите или кой какво носи от колаборацията

Дни след официалното пускане на хитовата модна колаборация между италианския лейбъл висок клас Marni и ...

All fashion преди 12 години

Дни след официалното пускане на хитовата модна колаборация между италианския лейбъл висок клас Marni и силните H&M, която отпразнувахме и в София с отварянето на първия бутик на шведския гигант у нас, реакцията на модните редактори, блогъри и стилисти по света беше съвсем навременна.

По-голямата част от новите постове в личните блогове и в стрийт стайл сайтовете, или поне тези, които следим с интерес, бяха на стилизирани в любимите си неща от Marni за H&M мъже и жени.

И нормално. Докато у нас все още можеш да намериш повечето хитови айтеми, на Запад и в Щатите неща от колаборацията вече бяха предлагани в e-bay на следващия 9-ти март. (Официалното пускане на колекцията бе на 8-ми март в целия свят).

В Ню Йорк, където магазинът на H&M се помещава на "Пето авеню", опашката за артикул Марни е чакала близо 2 часа пред портите, съобщават от CBS News. Освен това, всички шопинг маниаци са имали лимит - 2 неща от колаборацията, за да може повече хора да имат достъп до колекцията.

За щастие тук такива ограничения нямаше, затова успяхме да си купим по-голяма част от любимите ни артикули>>, a според проучването, което направихме в неделя, бяха изчерпани само аксесоарите.

И след като научихме кой какво си купи от родните знаменитости, ето и какво си купиха фешънистите по света.

 

More All fashion