Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Явно тенденцията boyfriend джинсите да преминават в дамския гардероб не се нрави особено на британския...

Сексистки панталони от британската марка Madhouse

Явно тенденцията boyfriend джинсите да преминават в дамския гардероб не се нрави особено на британския лейбъл Madhouse, защото миналата седмица компанията бе замесена в сексистки скандал. Редакторката от Daily Telegraph Ема Барнет случайно намерила джинсите на гаджето си, докато почиствала къщата и се загледала в големия надпис, който гласи :”Перете с топла вода. Гладете на средна температура/…/или дайте панталоните на жена си. Това е нейна работа.”.

Коментари: 11

J
jenny1 (2012/03/17 / 00:22)
Интересно е как в първото говорите за сексизъм, а към края се жалвате, че Марк Джейкъбс носи рокля и обяснявате кои дрехи са за момченца и кои за момиченца. Нека само ви припомня, че през 50-те на много места по света жена да носи панталон е било скандално, а на други даже престъпление. :)
I
inni (2012/03/16 / 18:46)
tropiquess, не мисля, че авторите на статията имат в предвит големината на самата глава, а по-скоро прекаленият обем, който има косата й. По принцип много харесвам Марк Джейкъбс, но това е прекалено. По-долу бяха казали, че това е един вид революция в мъжките облекла, както е било когато жените са започнали да носят панталони, но вярвам, че повечето от вас ще се съгласите с мен, ако кажа, че няма да е особено приятно приятелят ми да носи по-женствени облекла от мен, колкото и да съм ''за'' новите, нестандартни неща..
M
Manuelcheto (2012/03/15 / 11:36)
Не думай!
G
gerimad (2012/03/14 / 23:01)
Manuelcheto, 2012та е. )
Мия (2012/03/14 / 16:40)
Ама малко трябва да се гледа към бъдещето! Не е далеч времето, когато мъжете ще носят поли също толкова колкото и жените. Хората се опитват да променят индустрията. Когато жените са започвали да носят панталони - това е било революция! Същата революция се случва и сега. Замислете се! Мъжкото облекло е толкова скучно, трябва да се направи нещо ново, да се раздвижи малко пазарът. Аз съм "ЗА" различните идеи, за смелостта и за всичко ново, стига да не причинява вреда на някого! :)
M
Manuelcheto (2012/03/14 / 09:58)
Бяла прозрачна/ дантелена блуза и черен сутиен - DON'T!
T
tropiquess (2012/03/14 / 03:00)
И аз не мога да преценя доколко е несъразмерна главата на Сара Джесика Паркър с тялото ѝ, но за мен е смешно да го коментирате в статия, в която преди това се възмущавате от полова дискриминация :). Коментарът ви по отношение на размера на главата ѝ е не по-малко дискриминиращ - хората не си избират главите, когато се раждат и е доста трудно да ги променят впоследствие ). Или вие можете да предложите актуална хирургическа интервенция? Не съм сред почитателите на Сара Джесика Паркър, но наистина ми се стори нелепо критикуването на черти, които не зависят директно от човека.
K
Kalista (2012/03/13 / 22:55)
Това е и моята предтава за грозни обувки. А и Сара Джесика Паркър на тези снимки изглежда ужасно. Не съм съгласна, че е грозно слаба или че големината на главата и е неестетична, но какъв е тоя тоалет, каква е тая прическа...
V
Vanko3 (2012/03/13 / 21:35)
Фризурата на Сара Джесика е ужасна. Мисля, че това е, което я прави така стара като излъчване. Иначе дрешката се преглъща.
S
sha (2012/03/13 / 18:47)
А на мен Сара-Джесика Паркър страхотно ми харесва в този си вид!Невероятно елегантна ,невероятно красива и модерно излъчване ,а е на немалко години!Браво на нея!! Обувките също са хубави.Какво ви подразни в тях??? А останалите неща са наистина пълна отврат.
M
milla_kamenova (2012/03/13 / 16:18)
На мен пък Сара Джесика Паркър изобщо не ми прилича на остаряло Барби...не считам, че мястото й е в тази рубрика особено с тази визия. А за boyfriend jeans - нека проявим малко самоирония ние жените :-)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.