Следва

Незабравими моменти backstage от ревюто на Rodarte есен-зима 2012/13

Миналото: рекламите на Louis Vuitton през годините

След като миналата седмица модниятбранд Louis Vuitton откри изложба в Париж, ние поглеждаме назад към най-емблематичните рекламни кампании, които е правил.

All fashion преди 12 години

След като миналата седмица модният бранд Louis Vuitton откри изложба в Париж, ние поглеждаме назад към най-емблематичните рекламни кампании, които е правил.
Като се започне от чернобелия афиш от 19 век, който промотира куфари и сандъци за багаж и се мине през всичките знаменитости, които през годините са рекламирали бранда за луксозни чанти.

За кампанията си „Истински ценности” от 2009 година фотографката Ани Лейбовиц работи с доказано талантливи личности като Анджелина Джоли, Катрин Деньоф, Боно, Шон Конъри, семейство Копола и други. Идеята е да се покаже очарованието на пътешествието като преживяване, защото, както споменахме, бранда е тръгнал именно от производството на куфари.

Сред любимите лица на модната къща са Дженифър Лопез и Скарлет Йохансон.
А може би най-провокативната реклама е с бившия руски лидер Михаил Горбачов от 2007 година, в която той, удобно разположен в лимузината си, пътува с чанта, от която се подава списание със заглавие за убийството на Литвиненко.



Музикантите също се изкушават да са лице на една толкова елитна модна марка и не бе учудващо, че дори Мадона снима сесия за пролетно-лятната колекция чанти на марката през 2009 година. Рапърите отвъд Океана пък намират “Louis Vuitton” за своя слабост и освен да го рекламират в текстовете си, звезди като Канйе Уест, Фарел Уилямс и Лил Ким застават пред фотоапарата със специфична гордост.

Разгледай галерията горе и си помечтай един ден не само ръчната чанта, но и куфърът, несесерът и портонето да са Вютон, толкова е красиво. 

 

More All fashion