Следва

Великолепни пролетни неща от Human Fundamentalism

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме от изминалатa седмица

Human Fundamentalism е може би скрита същност, може би експлозия на другото ни аз, може би просто серия ...

Beauty News преди 12 години

Dolce & Gabbana Beauty, Моника Белучи и червилото

Червилото на Моника Белучи, нейното, измислено и наречено от нея като цвят, нюанс и степен на предизвикателност, вече може да е в чантата на всяка от нас. След Фелисити Джоунс и Скарлет Йохансон, прекрасната италианка е новото лице на Dolce & Gabbana Beauty. Белучи не е просто лице обаче, а лансира собствена колекция червила под шапката на бранда и в тясно сътрудничество с двамата стилисти.

Мonica Lipstick Collection представлява мини линия от 6 тона червила и се очаква в магазините за селективна парфюмерия през май. "Идеята бе да създадем различни нюанси така, както са различни нюансите на настроението ни през деня и нощта, когато душата ни е неспокойна или ликува", казва Моника по повод очакваната премиера.

Съвместна разработка като тази не е изненада, още повече, че актрисата и двамата дизайнери от тандема от години са свързани от дълбоко приятелство и доста съвместни инициативи, последната от които - рекламната кампания Пролет/Лято 2012, където Моника Белучи заедно с Бианка Балти позира пред обектива на Джампаоло Сгура. Моника представя типичната италианска красавица с гореща кръв, темпераментна и страстна, точно каквато си представят да изглежда тяхната жена Доменико и Стефано. Червилото на госпожа Касел със сигурност също ще е убийствено, чакаме го с нетърпение.

Експлозивни цветове



... Human Fundamentalism е може би скрита същност, може би експлозия на другото ни аз, може би просто серия първокачествен грим с приказна кампания. Идеята е противопоставяне на мейнстрийма и изваждане на повърхността на истинската същност на всеки от нас...

Харесва ни така перефразираната визия за нещата на Директора за развитие и нови продукти на американската компания за декоративна козметика Illamasqua Дейвид Хорн. Същият казва още: "Ние заставаме твърдо зад свободата на изразяване, ние сме за това всеки да е изключителен, различен, характерен, независимо дали обществото харесва или не това. Ние сме против контрола, против криенето на истинската си същност. Ние сме Illamasqua. ".

Продуктите им са смесица от съвременност и носталгия, от риск и спокойствие, от цвят и заглушаване на цвета. Приказна игра на майстори в грима, представена по великолепен начин в тези омагьосващи снимки. Насладете се на последната им колекция, в която наши фаворити няма, защото всичко в кадрите ни харесва.

Е, може би все пак фон-дьо-тените, палитрите, лаковете... просто жестоки.

Виж ги тук>>

Бекстейдж кадрите от ревюто на Rodarte есен-зима 2012



Да наблюдаваш зад кулисите как се подготвя истински моден спектакъл е един от най-прекрасните моменти, които могат да ни се случат по време на седмиците на модата, изминали успешно само преди седмица. Точно там виждаме как модата и красотата работят заедно за съвършенството и разкоша.

Родарте ни завладя заради прекрасните перлени нюанси на розово и бежово, които наблюдавахме върху моделите. Харесва ни как сенките, ружът и червилото само акцентират върху най-красивите детайли от женското лице, а косите - в стила на 20-те - силен обем при дължината, визуализираха пред нас идеала на женствеността.

Виж всички още бекстейдж кадри от Rodarte есен-зима 2012>>

Гримът при Chanel есен-зима 2012



Рисувахме ги, оцветявахме ги в наситени цветове, правихме ги невидими или във формата на фина, едва доловима черта, но никога не бяхме ги използвали вместо бижута. Веждите!

Идеята, разбира се, е на Chanel, и въпреки че изглежда почти неприложима на практика, е красива и елегантна, точно както и представата ни за класическата висша френска марка.

Виж цялото ревю на Chanel есен-зима 2012>>

Клаудия Шифър, Даутцен Круз и Бианка Балти в новата реклама на L’oreal



За новата си боя за коса френската компания пуска впечатляващо видео, в което красивите лица на известни модели са „озарени” от изключителен обем и блясък на косите си.

Царствената обстановка още повече допълва усещането за лукс и неповторима мистерия, в която на преден план са нереално привлекателните прически.

Оставаме без думи при тези впечатляващи кадри.
 

More from View Sofia

More Beauty News