Следва

Top sales a. k. a. Намаленияяяяяя

Younger Longer balm - “Тайните” на Clarins

Първата? Стимулира едновременно и двете жизненоважни мрежи, причината за красотата на нашата кожа в...

Beauty преди 16 години
Отидохме на презентацията на Clarins<@SITE_URLstrong>, за да чуем какво ще ни разкажат за необикновените способности на Younger Longer Balm<@SITE_URLstrong>.

Първата?<@SITE_URLstrong>
Стимулира едновременно и двете жизненоважни мрежи, причината за красотата на нашата кожа в детството – капилярите и нервните окончания на кожата.

Защото в сърцето на нашата кожа има две мрежи, които отговарят за младостта й.
Какво прави детската кожа толкова свежа, нежна и розова?
Защо тя не се нуждае от козметични продукти, за да изглежда красива?

Първото добре познато обяснение е нейното добро кръвообръщение.

Благодарение на мрежата от тънки капиляри, които продължително
я снабдяват с влага, хранителни вещества и кислород, детската кожа живее
напълно задоволена с хранителни вещества и енергия.

Близо до капилярите се намира другият основен фактор, който е отговорен за младостта на кожата - нервните окончания на кожата, които координират
активността на всички наши клетки.

И така, какво се случва с напредване на възрастта? Капилярите и нервните окончания се променят малко по малко. Недостатъчно подхранена и обновена, кожата губи своята свежест и блясък.

Козметичните продукти могат, разбира се,
в известна степен да компенсират някои от тези липси.

Днес ние отиваме още по-далеч и действаме върху първопричината за това саморазрушаване с Younger Longer<@SITE_URLstrong>, първият продукт, който стимулира едновременно и двете жизненоважни мрежи на кожата,отговорни за младежкия вид.





Втората тайна?<@SITE_URLstrong>
Изключително богатата, патентована формула с две концентрирани съставки на растителна основа:

Maritime Pine<@SITE_URLstrong> ( Крайморски бор) - екстракт с концентрирано съдържание до 80 % на флавоноиди и Centella Asiatica<@SITE_URLstrong> - екстракт с концентрирано съдържание на Asiaticosides до 95% (захари, които усилват естествената защита на растенията).

И още Glistin – дипептид, който осигурява защита на нервните окончания. Витамини А<@SITE_URLa>,Е<@SITE_URLa> C<@SITE_URLa> и Провитамин B5<@SITE_URLa> са мощни антиоксиданти, екстрактът от рускус има дрениращи свойства, а екстрактите от зелено водорасло и маслодайно тропическо дърво хидратират и подхранват кожата.

И накрая комплексът на Clarins Expertise<@SITE_URLstrong> 3P<@SITE_URLstrong> защитава кожата от всички видове замърсяване, познати днес.

Тайната за запазване на младостта и красотата
само от
Clarins<@SITE_URLa><@SITE_URLstrong>: лесен и ефективен, стимулиращ младостта метод за нанасяне.

• улеснен от текстурата, която създава “пружиниращ” ефект,
• осигурява ефективни резултати за по-малко от минута.

Чрез серия от премерени потупващи движения, стимулиращият младостта метод прави възможно подсилването на доставката на хранителни вещества в епидермиса.

Методът за стимулиране на младостта на Clarins<@SITE_URLstrong> е обяснен в листовка, която може да се намери във всеки продукт.

Тъй като всяка кожа трябва да съхрани своята микроциркулация и нервните си окончания, Younger Longer<@SITE_URLstrong> може да се използва от 30 годишна възраст.

Като помага на кожата да се подхрани, хидратира и ревитализира, Younger Longer осигурява изключителни резултати за всички жени.

Тези със суха или дехидратирана кожа ще усетят по-голям комфорт и мекота. Комбинираната кожа ще открие нов баланс, акожата загубила жизнеността си ще изглежда по-здрава.

Блясък, който сте си мислили, че е загубен завинаги!

More from View Sofia

More Beauty