Следва

Дизайн за вдъхновение

Питай ме, питай ме: Какви обувки да носим с бели чорапи?

null

преди 12 години

Белият чорап, който се вижда между полата и обувките, не изглеждат ли детинско? Трябва ли да го носим с обувки в неутрален цвят или пък с черни са в най-добрата комбинация? И важи ли все още старото правило, че обувките, с които сме обути, трябва да са по-тъмни от чорапите, които сме сложили?

Получихме много въпроси по темата, за това решихме да им дадем и някакъв отговор.
Ако погледнем нещата от гледна точка на модата, можем категорично да заявим, че последните няколко сезона носенето на каквито и да е чорапи е тотален хит!


Дължината и цветът варират, а белият чорап изобщо не прави никакво изключение. Оказва се обаче, че дори тази тенденция да отмине след време, то за мъжете тя винаги ще е номер едно. Белият чорап е достатъчно актрактивен за тях и без това да е наложено от някой моден диктатор. А скриването на малките несъвършенства по дамските крака и това, че чорапът прави краката "перфектни" е още един допълнителен бонус.

И всъщност едва ли ще изглеждате като малко момиченце, ако комбинирате белия чорап, с високи, червени обувки или такива в какъвто и да е друг дързък цвят. Също така не е вярно и това, което повтарят на всяка сватба, а именно, че за светлите обувките е задължителен и светъл чорап.

Всъщност чорапите най-добре стоят, когато контрастират с обувките, но най-важното правило за тях си остава това, че трябва да се носят с много въображение...

И още една малка подробност - за да си позволите да обуете такива чорапи трябва да внимавате много. Белият чорап е взискателен и отива само на стройни крака, освен това по възможност с наистина перфектни колена...
 

More from View Sofia

More