Следва

We love: Късата пънк прическа във филмите от селекцията на „София Филм Фест”

Ти би ли? Вместо пластична операция – странни джаджи

Не знаем дали бюти експертите нямат търпение да дойде първи април и си правят шегички с красотата на жените...

Body преди 12 години

Не знаем дали бюти експертите нямат търпение да дойде първи април и си правят шегички с красотата на жените, но явно доста дами в Япония посягат към тези нови методи за разкрасяване. Става въпрос за специални приспособления, които могат да изправят носа, да опънат кожата или да изгладят бръчки, без помощта на оперативна намеса.

За носа е измислено специално силиконово изобретение, наречено Хана Цун, което само за 20 минути на ден да постигне желания назален профил. Основно предимство е, че е доста по-евтино и не боли, за разлика от играта на скалпела.

Японските експерти са измислили и такъв съюзник при борбата с бръчките. Това приспособление е също толкова забавно, но пък обещава да изглади кожата ти само за 80 паунда – слага се под очите и вибрира.

В борбата с отпусната кожа пък ни предлагат пластмасови приставки за устни, с които не е нужно да викаш клоуна за рождения ден на сина си.







Не сме сигурни дали това е поредната безумна измислица, която се възползва от женската суета или е нова технологична крачка при бюти изобретенията, или и двете.

И понеже не сме сигурни дали бихме пробвали подобни джаджи, те питаме: ти би ли си сложил такива приставки на лицето?
 

More from View Sofia

Има ли значение ринопластиката, след като си най-обичаната кралица на света: Рания преди намесата

Celebrities преди 1 година

Кралицата на Йордания, обожаемата съпруга на крал Абдула II, се възприема като икона на стила и една от най-красивите жени в съвременните монархии - наричат ​​я „диамантът на Близкия изток“. Въпреки това не може да се твърди, че Рания е наследила външния си вид. Връщаме се в младостта и разбираме, че не всичко е, каквото изглежда, което никак не пречи да си прекрасен. 

Княгиня Калина - космополитната българка вече ще живее в София

Celebrities преди 3 години

Калина Сакскобургготска, 48-годишната единствена дъщеря на Симеон Сакскобургготски, последният цар на България (1943-1946) и министър-председател на България (2001-2005) и съпругата му Доня Маргарита, се връща да живее у нас

More Body