Следва

На балет в четвъртък

Б като Библия, Б като Блог

Благодарим за запознанството ни с тези две неземни създания на мацката от блога gastrochic...

All fashion преди 12 години

По две

Благодарим за запознанството ни с тези две неземни създания на мацката от блога gastrochic.

Почти невъзможни, тези две момичета - близначките Сама и Хайя Абу Кадра /тук хванати на шоуто на Соstume national в Париж/, всъщност са там с мисия.

Те са сред най-младите купувачи на Парижката седмица на модата, снабдявайки бутика на майка си, наречен The art of living, с дизайнерски творения.

Чувството е, че някой е поставил пред краката им стълбичка на зазоряване, и те са слезли от картина на Ботичели, малко да се поразтъпчат.

Несравним образ, и то по две.

От gastrochic.com

Петте прочита на една рокля, наречена Джулия













Както забелязваме, това симпатично туид-творение на дизайнера Ребека Антоноф /о, звучи някак българско, ще го проучим/, може да има няколко напълно различни внушения според това как е облечено и с какво е съчетано. При всички случаи материя като тази е много благодарна за всякакви експерименти.

Късата дължина е много шейсетарска, много секси, а правилно подбраните чанта - обувки - грим, само слагат точката на този несложен, но запомнящ се образ.

От fashionshesays.com

Двама черно-бели на свечеряване - той и ТЯ





Каква красива гледка!

От dapperlou.com

Синьо



Това синьо е нещо, което обожаваме. Винтидж пуловера с ризата от деним, дънките, точно този клъч, о... не дрехи, а актьори.

amlul.com

Синхрон



Сиво-бяло-бежово-млечно-руса зима в Стокхолм. Поне 5 акцента в този толкова вълшебен зимен тоалет, които, вместо да се блъскат и да си ръмжат, се намират в уникален, елегантен, съвършен синхрон.

Кои са те, до един ужасно симпатични нам?

2-та пръста гола плът над пъпа - 1. Щедрата дължина на панталона -2. Сивото, толкова нежно, на пуловера от Майкъл Корс -3. Прекрасната, загадъчна и женствена кройка на мантото -4. Златната дръжка на чантата -5.

Млечно зимно вълшебство.

От candicelake.com
 

More All fashion