Следва

Вини Джоунс даде шанс на български актьор без "кастинг"

Ел Макферсън, спри да изглеждаш толкова секси! Разбиваш сърца...

Вдъхновихме се за пореден път от начина, по който изглеждаше Ел, докато заедно с Никол Ричи и Джон Варватос промотираха модното риалити Fashion Star по NBC в Ню Йорк...

People of art преди 12 години

Ако си почти на 50 години, възраст на която всеки си мисли че една жена започва да изглежда стара и вече няма как да бъде секси, но ти си все така привлекателна, като на 25, то значи или се казваш Ел Макферсън, или имаш роднинска връзка с нея.

 


 

Рядко жените на нейната възраст изглеждат така! Тя излъчва самочувствие на сексапилна жена, за която все още можем да кажем същите неща, каквито биха ни минали през ума и преди 10 или дори 20 години.
 

Най-красивите и съвършени форми на планетата подплътени с огромна харизма и блясък. Това е Ел Макферсън, която заслужено все още всички наричат "Тялото".
 

 
 

Вдъхновихме се за пореден път от начина, по който изглеждаше Ел, докато заедно с Никол Ричи и Джон Варватос промотираха модното риалити Fashion Star по NBC, което ще предоставя възможност за изява на непознати таланти.
 

Актрисата и модел, която до края на март все още е на 47 г., изглеждаше абсолютно зашеметяващо в своята ултра-мини черна рокличка, която беше комбинирала с красиви сандали с метални закопчалки и колан, подчертаващ допълнително перфектната й талия.
 

Външен вид за милиони, но явно не и за милионери, защото наскоро стана ясно, че австралийският модел е сложила край на романтичната си връзка с  Джеф Софър, която започна през 2009 г.



Според близки на Ел и Джеф, двамата непрекъснато са се събирали и разделяли по време на връзката си

 

Ел стана гадже на милиардера след раздялата с бившия си годеник Арпад Бюсон през 2005 г.. От него тя има двама сина – Арпад на 14 години и Аурелиус на 9 години.
 

Сега той очаква дете от актрисата Ума Търман, но според непозовани източници Тялото все още страда по него дори и след края на връзката им.  "Част от нея никога няма да прежали Арпад. Тя обаче се концентрира върху това да продължи напред след Арпад и Джеф".

 

Всъщност самата Ел никога не е признавала такова нещо за бившия си и дори простичко е казвала, че им желае щастие с Ума. Тя отдавна е обърнала на друга страница, а сега след поредната раздяла започва съвсем на чисто... но все още много красива и все още незалязваща модна икона!

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра