Следва

ESTELLE с концерт в България на 10 май!

Вини Джоунс даде шанс на български актьор без "кастинг"

Холивудската знаменитост  предложи роля на последният отпаднал участник от филмовото риалити...

Movies & TV преди 12 години

Холивудската знаменитост Вини Джоунс, който е у нас за снимките на новия екшън филм "Company of heroes", предложи роля на последния отпаднал участник от филмовото риалити "Кастинг” по БНТ.


Прочутият в миналото уелски футболист, превърнал се във филмова звезда, беше в студиото на предаването в понеделник, за да подкрепи една от участничките - Адриана, която се оказа негова лична приятелка.
 

Вини дори и помогнал за подготовката на сцената, която зрителите видяха, но въпреки съветите, които и даде, младата актриса не успя да се спаси от елиминациите, на които попадна именно с Александър. 


Журито изрази несъгласието си с оценката на публиката, но въпреки това спази регламента и взе трудното решение от актьорското съревнование да отпадне Александър Караколев. Оказа се, че с отпадането си от шоуто Сашо всъщност извади невероятен късмет, защото веднага след това получи предложение да се снима във филм лично от Вини Джоунс. Звездата го покани да си партнират във военен екшън, в който и той участва.


В петък вечер, след "Панорама”, "Кастинг” влиза в голямата престъпна схема, която ще се разплете следващия понеделник със знаменателни сцени от български криминални филми и сериали. 
 

По-надолу се поместили интервюто на Александър Караколев за  bnt.bg.



 

Какво ти даде и какво ти взе участието в "Кастинг"?


Даде ми много уроци, които не бих могъл да науча на друго място. Както житейски, така и актьорски. С всяка изминала задача, ден, лайф чувствах все повече увереност и сила. Целият процес по заснемане на сцените за предаването е много интензивен и това провокира съзнанието и тялото ти да се адаптира към него и да се развива. Това взима много енергия, но всъщност и дава много повече. Чувствам се супер.


Как оценяваш представянето си?


Не ми се иска да се оценявам. Чувствам се много по-силен, което значи добро представяне. Възходящо.
 

Кой е най-скъпият спомен за теб от участието ти в шоуто?


Цялото предаване е един скъп спомен за мен. Знам, звучи много клиширано, но е точно така. Запознах се с хора, които ми станаха много близки, а атмосферата в хотела беше много свежа и весела.
 

Какво мислиш за колегите си, беше ли ти приятно да работиш с тях?


Всички бяха много отдадени на това, което правим и не съм имал проблеми да работя с тях.
 

Кой е най-ценният урок, който научи от менторите си?


Самият формат може да се приеме като единствената ''кино школа'' в България. Никъде другаде не можеш да срещнеш всички тези личности. Всеки от тях ме е научил на много ценни уроци, които ще останат завинаги с мен.


Кой според теб ще спечели "Кастинг"?


Аз вече го спечелих. Хахахахаха. За другите не знам.
 

Разкажи интересна случка по време на снимки?


След една сцена в една градинка едно куче, което повече приличаше на вълк, дойде при мен и много се харесахме. Трябваше да давам интервю, но то беше на друго мнение. Хората се опитаха да го изгонят и то реши да открадне бутилката ми с ''газирана напитка''. Погледна ме ехидно и се обърна и заподскача, за да ме провокира. В крайна сметка дрехите на стилистките бяха опропастени.

В момента се сещам и за сцената, която снимахме с Наталия в един парк. Светлината беше много магична.Върху нас валеше обилен сняг докато вървяхме по една алея. Беше много драматично.
 

 

More Movies & TV