Следва

Чисто злато в новите колекции на ViewSofia Shop

Български красавци сред аристократичния свят на голфа в бутика на Ermenegildo Zegna

Когато на едно място се съберат красиви мъже и класна мода, тогава няма начин да не „наострим уши”.

All fashion преди 12 години

Когато на едно място се съберат красиви мъже и класна мода, тогава няма начин да не „наострим уши”. Става въпрос за партито „Passion for life”, което се състоя снощи под организацията на Ermenеgildo Zegna и Българската Голф Асоциация.

Отбраната аудитория, която присъства на партито имаше възможността да разгледа колекция пролет/лято 2012 на марката – диктатор в мъжката мода, да научи най-новите трендове в официалното и в по-неформалното облекло, както и да получи информация за услугата "Made-to-measure"-"Ушиване по мярка".

Сред гостите се откроиха Ники Илиев – почитател на марката, който наскоро дебютира като режисьор с филма „Чужденецът” и Калин Врачански, който заложи на луксозния бранд при стъпването си на лилавия килим на най-мащабния фестивал за независимо кино в света FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS. Орлин Павлов в компанията на очарователната Ива Янкулова, с която си партнират и в очаквания български сериал "Отплата", не пропуснаха възможността да изпробват голф уменията си под ръководството на голф-треньорите.

Интересът към марката е голям не само от страна на известните личности. От края на 90-те години компанията осъществява всеобхватна стратегия на вертикализация, създавайки луксозна марка на световно ниво, която включва както тъкани и облекла, така и аксесоари – съсредоточава се в продажбите на дребно и е пионер в навлизането на нововъзникващите пазари за луксозни стоки. Нека припомним, че в световен мащаб бранда Ermenegildo Zegna се продава в 560 локации в 80 страни, от които над 330 са директно функциониращи магазини.

Известни личности, които се доверяват на безупречния стил на Дзеня в световен мащаб са знаменитостите Робърт Де Ниро, Кенет Брана, Джон Хам, Мат Деймън, Джейсън Бейтман, Алек Болдуин, Джош Борулин, Робърт Патисън, Джъстин Тимбърлейк, Джим Парсънс и много други.

 


 

More All fashion