Следва

Една плитка пролет не прави. 20 обаче са истински тренд

Dsquared2 Potion for Man с награда за най-добър мъжки аромат на 2012

Чувствената формула, отразяваща желанията на Дийн и Дан Кейтън, е еликсир с античен съблазън, който опиянява с благоуханни, дървесни и амброви нотки

Body преди 12 години

Трябва да признаем, че имаме слабост не само към колекциите облекла на братята дизайнери Дийн и Дан Кейтън от Dsquared2 , но и към аромата на бранда им.

Явно и журито на Accademia del Profumo (Академията на парфюмите) в Италия мисли по същия начин, защото на 23-тото си годишно издание през 2012 присъди наградата за най-добър аромат на Dsquared2 Potion for Man.

Наградата определя аромата като перфектна комбинация от съставки, внимателно подбрани и майсторски смесени, за да се получи уникално ухание и автентичен чародеен еликсир, пораждащ емоционално преживяване.

Всяка женска емоционалност определено би била провокирана от братята с вкус към бунта, а мъжкото ухание от лейбъла Dsquared2 Potion for Man няма как да не носи този заряд.

Чувствената формула, отразяваща желанията на Дийн и Дан Кейтън, е еликсир с античен съблазън, който опиянява с благоуханни, дървесни и амброви нотки, доминирани от акордите на розови листенца, черен пипер, тинтява и канела, които се сливат в базовите нотки от кашмирено дърво, пачули, амбра и мускус.

Тази вълшебна смесица може да накара желанията на всеки мъж да бъдат удовлетворени и да предизвика лавина от страсти, в която лощите момчета са специалисти.
 

More Body