Следва

Стрийт Стайл вдъхновения... Beige, My Love!

Да изберем "Най-красивата жена" от стотиците прекрасни дами в конкурса на ViewSofia

В продължение на стартиралия конкурс „Най-красивата жена”, който View Sofia обяви...

All fashion преди 12 години

Пролетта навън вече напомня за женската душа – толкова променлива, а като засияе всичко грейва. В най-женския месец и ние не спираме да възпяваме прелестите на нежния пол.

В продължение на стартиралия конкурс „Най-красивата жена”, който View Sofia обяви във високосния февруарски ден, днес представяме красивите лица, които ни изпратиха участниците в него. И защото твърдо заставаме зад мотото „Глас народен – глас Божи” приканваме всички да гласуват за очарованието и харизмата на лицето, което ги впечатли или просто им въздейства осезаемо.

Има време до понеделник, 19 март, когато започва вторият тур от конкурса. Тогава ще изберем 50 от снимките с най-много гласове.

От тези 50 най-красиви женски лица ти, скъпи читателю – като най-висш съдник – ще избереш коя дама да получи луксозния сет за грим на Estee Lauder на стойност 1000 лева.

Това ще се случи в сряда, 21 март. На този ден ще обявим победителката в конкурса „Най-красивата жена”.

Важно е да отбележим, че от цялото изобилие от фотоси, които получихме, бе необходимо да направим предварителен подбор на кадрите, защото някои от снимките не отговаряха на необходимото качество, за да се оцени красотата на лицето подобаващо.

Затова не губи нито миг, а дай своя глас в името на женската прелест и следи резултатите идната седмица.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.