Следва

Еди Слиман и Дафне Гроенвeлд за руския Вог

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Новата пролетна кампания на Prada включва разноцветни образи и форми във вид на колаж, който изключително ни...

All fashion преди 12 години

Пролетният колаж на Prada

Новата пролетна кампания на Prada включва разноцветни образи и форми във вид на колаж, който изключително ни напомня 50-те години.

Графиките и фотосите са правени от група професионалисти като Фаусто Фантинуоли, Фредерик Санчез, Фил Меех и други, а идеята за колажите и истинско вдъхновение.

Световният бранд не спира да ни предлага свежи идеи, които са претворени в истинско забавление дори за модните инвалиди.



Чудесно нетрадиционно начало на пролетта.

Карл Лагерфелд завладя и интернет със собствен сайт



Лагерфелд дотоклкова е завладял всякакво световно медийно пространство, че не сме сигурни, че новата му интернет инвазия е нещо неочаквано. Миналата седмица той пусна свой сайт karl.com, където егоцентричната му особа ще бъде на прицел.

Всички последни новини около Карл, велики афоризми и творчески приумици ще бъдат публикувани в сайта.

Мислим, че той даже закъсня с този свой проект, като се има предвид непрестанната му надпревара с новостите на времето.

Дженифър Лопез – огнена и самоуверена на корицата на априлския Vogue



Певицата и актриса Дженифър Лопез не е сред любимите нам артисти по отношение на стила, но този път ни изненада доста приятно. Секси, изтънчена дори е тя на корицата на априлското издание на Vogue САЩ.

В изданието тя говори за това как всяка жена трябва да обича себе си, дори извивките и килограмите си.

Ето това според нас е един истински модел за пример как сантиметрите и кантарът не би трябвало да са инструмент за мъчение.

Силният дух и увереност придават на всяка жена харизма, която не зависи от теглото, а Джей Ло го знае най-добре и го показва с гордост.

Дафне Гроенвелд от Еди Слиман за Vogue Русия, април 2012



Имената зад този много бляскав тандем говорят сами - Слиман, Версаче, Баленсиага, Живънши, Селин, Долче и Габана... А сред цялата цветна, пастелна и сладка енергия, която извира от всеки пролетен брой на модните издания, тази зашеметяваща сесия в черно-бяло и разкош е като да гледаш любовно драматичен филм, когато си щастливо обвързан - иска ти се още веднъж да имаш възможността да преживееш любовното страдание, защото в него има нещо много силно, което те вдъхновява за живот.

Виж за какво говорим тук>>
 
Изабел Маран и Ванеса Бруно подпомагат женска организация с лимитирани тениски 



Радваме се, когато добрия дизайн върви с добрите дела. Такъв е случаят с годишният проект на Harper’s Bazaar UK, който за трета поредна година привлича дизайнери да създават тишърти за благотворителност. Френските творци Изабел Маран, Ванеса Бруно, Клеър Келър от Chloé и други сътворяват лимитирана серия фланелки, които допринасят за Международната женска организация. В този случай цената от 40 паунда за всяка блуза ще отива за подпомагане на жените, които са пострадали от война.

Браво на инициативата и нека има повече такива каузи, които имат предимството да се съчетават добре и с джинси, и кецове.
 

More All fashion