Следва

Новите амбиции на Риана

Още един татус към колекцията на Риана. Вече са 16!

Преди няколко дни тя добави още една татуировка към колекцията си и така рисунките по сексапилното тяло на барбадоската станаха общо 16...

People of art преди 12 години

Страстта на шоколадовата дива Риана към татуировките е пословична. 


Преди няколко дни тя добави още една към колекцията си и така рисунките по сексапилното тяло на барбадоската станаха общо 16. 


Певицата отново се довери на любимия си татуист Bang Bang, който за 12 пъти твори по тялото й.


Според художника мястото, което R&B изпълнителката е избрала за новия си татус на малък кръст, а именно ключицата, е много подходящо. Така този символ може да бъде виждан от всички, но може да се скрие и много лесно с помощта на някое колие.

Едва ли обаче това я притеснява, след като в края на януари Рири изписа на доста по-видно място "Thug Life" - под кокалчетата на пръстите на ръцете, а останалите 14 татуса е разпръснала навсякъде по тялото си.


(Вижте всичките татуировки на Риана в галерията ни)

 


Риана сама признава, че за нея татуировките са като страст. "Обичам да се размотавам по тату студиа. Татуировките ме интригуват. Това е цяла една култура и аз я изучавам с интерес. Понякога отивам с приятели, а друг път сама. Случва се непознати да ме занимават с глупости, но мен не ми пука. Не ходя там с охрана."


 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра