Следва

120 минути с Метрополис

Новите амбиции на Риана

24-годишната дива, обсебена от модата, както и модата от нея, е време да направи тази крачка, която всяка поп...

People of art преди 12 години

24-годишната дива, обсебена от модата, както и модата от нея, е време да направи тази крачка, която всяка поп икона, внимателно обгрижвана от индустрията с цел повече популярност на дадена колекция, прави в един момент от кариерата си.

„Наистина искам да създам своя собствена марка, където всичко е по мой дизайн,
признава поп дивата пред американска телевизия. В момента работя с много дизайнери, които уважавам безкрайно, марки, на които се възхищавам, и трупам опит. Защото един ден искам, когато кажа на хората „купувайте това, то е мое”, да съм убедена, че наистина е добро."

Това начинание няма да е съвсем ново за Риана, помним, че тя направи колекция за младежкия Emporio Armani, а на червения килим по време на наградите Грами през февруари носеше свой модел рокля, в съвместно сътрудничество с дизайнера Джорджо Армани (на снимката горе), и можем да кажем, че й се получи доста добре.

Докато беше в Лондон по време на седмицата на модата там, барбадоската беше и сред най-сниманите звезди на Острова, което ще рече, че модният свят вероятно е зажаднял за нещо свежо, нетипично и екстремно, какъвто и е стилът на Риана впрочем.

Кога ще видим резултата на тази нова страст на дивата не знаем, но вероятно ще е още тази есен!
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра