Следва

51 красиви дами продължават напред в конкурса "Стани най-красивата жена". Гласувай за една от тях

Trend Report: Удобните boyfriend jeans

В този бързоразвиващ се свят границата между мъжко и дамско все повече се размива.
И докато мъжете посягат към козметичната чантичка на жените, последните пък се домогват до гардероба на половинката си.
 

All fashion преди 12 години

В този бързоразвиващ се свят границата между мъжко и дамско все повече се размива.
И докато мъжете посягат към козметичната чантичка на жените, последните пък се домогват до гардероба на половинката си.
Трендът да взимаме назаем дрехи от гаджето продължава с пълна сила и през тази пролет. Джинсите на мъжете са цел номер едно в играта „открадни и премери”.
И нека признаем, дънките на партньора стоят далеч по-готино на дамски силует. Те са неглиже, удобни и много секси.

Преди всичко, носи boyfriend – джинсите с тесен топ, жилетка или блейзър, които да подчертават извивките на тялото. Ако цялостната визия е от широки блуза и дънки, тогава има риск да изглеждаш безформена и дори безлична. Правата кройка е универсална и стои добре на повечето силуети.



Откраднатите от мъжкия гардероб джинси са само акцент в ежедневния тоалет, не трябва да създават у другите впечатление за мъжкарана. Затова най-добре женските позитиви да са подчертани.

Такива са например глезените. Често този тип дънки са носени с навити крачоли малко над глезена или около него, а обувката е предимно на висок ток. Ботушите и кецовете не са за предпочитане при този тип панталони. Нужната доза сексапил е налице и със сандали, пантофки, но най-вече платформи.

В случай че джинсите са в така популярния скъсан вариант (destroyed), тогава нека топът да е изключително изчистен и семпъл – без много цвят, декорации и асиметрия. Нека бижутата са сведени до минимум.

С колан може по подходящ начин да разнообразиш визията на дънките, освен че ще има и практична функция. Най-добре този аксесоар да е дюс, но може и да има капси или други метални орнаменти.

Като цяло boyfriend-джинсите са идеално решение за свободен градски стил, без излишна претенция и заредени с много удобство. Нека вземем пример от Кейти Холмс, Дженифър Анистън и Гуен Стефани и грабнем един чифт за този пролетен тренд.


 

More All fashion