Следва

Лице като шедьовър с новия фон дьо тен от Bourjois

Една плитка пролет не прави. 20 обаче са истински тренд

Ефектни, стилни и в същото време непретенциозни...

Hair преди 12 години

Обожаваме плитките, защото... 

Това е най-лесният начин да накараш косата си да те слуша и на всичкото отгоре е и най-бързият вариант да й придадеш красив и необходимия официален вид, дори.

Това е една тенденция, която освен че съществува от години, едва ли скоро мисли да излиза от мода. Защото плитките са универсална прическа подходяща за всеки тип хора и по всякакъв повод, било то за ежедневието или за някое официално събитие.

И не, няма как да се изтърка или пък да ни досади носенето на такава прическа, защото не става въпрос изобщо за тази плитка, която в 5 клас ти правеха преди да тръгнеш на училище. Става въпрос за някои от останалите хиляди разнообразни прически с плитки, които наистина са едно не свършващо поле за експерименти и изява.

Съществуващите уникални техники за сплитане измислени от световни коафьори или от обикновени момичета, непрекъснато се усъвършенстват. Но, разбира се, така, че сплитането да остане просто и лесно за изпълнение. И така единственото нещо, което да ви трябва, за да получите великолепна и стилна прическа, да бъде само малко време и усилия.

Вижте няколко начина за сплитане на коса в ефектна плитка:

"Сплетен водопад"


Вместо диадема
 


"Пет нишки"
 


"Рибена кост"


"Френска рибена кост"


Плитка с аксесоар


Кок от плитки


 

More Hair