Следва

Ти би ли? 800 евро за голите Maison Martin Margiela

Пълната колекция на Adidas пролет/лято 2012. Движение, дизайн и мисъл

Феновете на adidas Originals тази пролет ще могат да станат притежатели на вечните класики като спортни горнища ...

All fashion преди 12 години

Преди дни марката аdidas официално представи колекцията си пролет/ лято 2012 в България. Дрехите на спортния бранд се движеха по телата на атрактивни танцьори, които показаха най-новите тенденции за следващия сезон.

Двете основни линии на adidas Sport Performance и Оriginals бяха изложени пред всички.

Интересът на мъжете беше предизвикан от най-бързите обувки на планетата - adidas adizero F50. Това са обувките, с които Лионел Меси спечели престижната награда Най-добър футболист в света за 2011г. и които са с тегло само от 165 грама.

За да не се почувстват ощетени, дамите бяха зарадвани с нова енергична колекция, вдъхновена от градските модни тенденции - аdidas Cool Culture. Тя е предназначена за жените, които се радват на живота в града, живеят динамично и се грижат за своето облекло и външен вид.

Разбира се една от най-обичаните и харесвани от дамите колекции е тази на Stella McCartney. Тази пролет тя идва с обновена Running серия.

Феновете на adidas Originals тази пролет ще могат да станат притежатели на вечните класики като спортни горнища или поло ризи, които получават специално освежаване четиредесет години след първия път, когато иконичното лого с трилистника е поставено върху продукт.







Сега те се завръщат, за да заблестят в нова светлина и плътност на цветовата гама. Наред с тази солидна и автентична оферта, този сезон колекцията съдържа свежи и иновативни силуети, вариращи от модни облекла до технически лайфстайл обувки.



През сезон Пролет / Лято 2012 новата Porsche Design Sport колекция, с която продължава сътрудничеството между бранда adidas и Porsche Design, отново смесва високите технологии с изискания стил. Гамата от луксозни спортни облекла използва най-напредналите технологии в индустрията заедно с най-добрите, ексклузивни материали, перфектни детайли и безупречна изработка.



Гвоздеят на колекцията през този сезон, "Into the World", е изключително подходящ за съвременния начин на живот с продукти, предназначени както за спорт така и за отдих. Продуктите в колекцията са перфектният избор за хората, които пътуват по работа, лесни за опаковане и удобни за носене, но в същото време стилни и изтънчени, което прави колекцията особено приложима в живота на активните мъже.



Освен всичко гореспоменато adidas продължава да дава и своята подкрепа към всички направления на спортната индустрия. За това adidas представи и adiPure тренировъчни обувки, разработени специално за спортни дейности на закрито. Подпомагайки движенията, увеличавайки баланса и силата, adidas adiPure Trainer са първите ''боси'' тренировъчни обувки, предназначени за спортисти, които позволява на крака, да бъде близо до земята, за да достигне най-добра скорост, баланс и гъвкавост по време на тренировка с отделна секция за пръсти и дизайн с ниска структура от 64 mm.





След провеждане на потребителско изследване, аdidas разработи и нова серия - adidas ClimaCombat, в съответствие с необходимостта от удобно и функционално спортно облекло. Новата ClimaCombat, вдъхновена от бокса, предоставя на спортистите комфорт при техните тренировки и предотвратява умората. Продуктите в колекцията, като суитчъри, тениски, обувки и шорти се характеризират с високо качество, функционалност и устойчиви памучни платове.



Всички продукти са оборудвани с Climalite® и Formotion™ аdidas технологии. Със специалната памучна структура на материята, те отвеждат потта и топлината от кожата, с което редуцират умората на спортистите. аdidas ClimaCombat колекцията е идеална за тези, които искат да изпитат функционалността и комфорта на памука, във всеки един момент от своята тренировка.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.