Следва

Пустинно цвете в колекцията на BECCА

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Само седмица след като L’Oreal Paris избра за свой посланик Наташа Поли (прекрасен избор, според нас)...

Beauty News преди 12 години

Аризона Мюз е новата муза на Estee Lauder

Само седмица след като L’Oreal Paris избра за свой посланик Наташа Поли (прекрасен избор, според нас), козметичният гигант Estee Lauder предпочете моделът Аризона Мюз за свое лице.

Само на 23, тя допълва дългия списък от представители на бранда през годините – Елизабет Хърли, Каролин Мърфи, Джоан Смолс и други. И докато конкурентните марки се спират на известни личности и музикални звезди, то Estee Lauder предпочита модели за рекламни лица на продуктите си.

Приветстваме този избор на марката, защото едно свежо лице винаги е добре дошло на вниманието на по-младите потребители. Аризона и емеблематичните й черти, като плътните вежди, скулите и късото каре, е обект на обожание от страна на много марки като Келвин Клайн, Диор, Армани и Кавали. Тази пролет тя ще е много желана муза, защото ще работи и с Карл Лагерфелд и Изабел Маран.

Ние ще следим с удоволствие нейните бюти кампании.

Оскар де ла Рента пуска своя линия гримове



Дизайнерът Оскар де ла Рента навлиза в света на козметиката със своя луксозна линия Essential Luxuries Collection. Тя ще включва шест червила и шест лака, три от които дебютираха на подиума при представянето на колекцията му за есента миналия месец. Трите лака Essential Red Carnation, Essential Larimar и Essential Aubergine завършват визията от 60-те, която бе пресъздадена в шоуто.

Нюансите са вдъхновени от преживяванията на дизайнера във всекидневието му – той притежава къщи в Испания и Доминикана и креативността му е повлияна от синята лагуна там.

Слуховете са, че колекцията гримове ще бъде пусната в продажба онлайн и в магазините през октомври, а ние можем само да се надяваме да достигнат и България…

Нова колекция аромати от Gucci – Flora Garden




Пет отделни аромата, събрали омайващите благоухания на цветната градина ни предлага Gucci тази пролет. Миналата седмица във Флорения, Италия, всеки от ароматите бе представен, заедно с нежен приказен тоалет, който олицетворява всеки от парфюмите.

Теменужки, ириси и магнолии са само част от есенциите, използвани за направата на колекцията. Ние не познаваме жена, която би могла да устои на цветен аромат, затова предвиждаме грандиозен успех на шишенцата с уханна течност занапред.

Градината е вдъхновението и в грима на Джорджия Мей за корицата на руския Harper's Bazaar



В тази красива, чисто пролетна корица ни спечелиха цветовете.

Насладата тук идва от сините сенки върху големите очи, нанесени сякаш върху книжка за оцветяване, и устните в розово пастел.

Очната линия и спиралата допълват шестдесетарското усещане, а това е само една чудесна свежа идея за летен грим, който можем да постигнем с основа като чистата кожа, здравата коса и снежно белите зъби.

Колекцията тъмни перлени нюанси на земните цветове на BECCA за пролетта



Откраднахме си миг, за да погледаме този тъмен пейзаж, който буквално лекува от твърде цветното, твърде неоновото и твърде сладкото в грима, аксесоарите и дрехите тази пролет. Това е колекция, наречена Balearic Love, и е на сериозния козметичен бранд BECCA.

Бяхме забравили колко секси е загарът, опушеният грим с перлени нюанси на земните цветове, ноктите в тъмни и загадъчни цветове...

Виж любимите ни продукти от колекцията тук>>

 

More Beauty News