Следва

БГ РАДИО обяви номинираните за Годишните Музикални Награди 2012

Адриана Лима е бременна!Още един малък ангел е на път

Бразилският супермодел със сръбско гражданство очаква второто си дете от баскетболиста Марко Ярич, съобщи говорителят й пред сп. People...

People of art преди 12 години

Още един малък ангел е на път.
 

Бразилският супермодел със сръбско гражданство Адриана Лима очаква второто си дете от баскетболиста Марко Ярич, съобщи говорителят й пред сп. People.
 

Цялото семейство на красавицата било много развълнувано от прекрасната новина, но най-щастлива била първородната дъщеря на Ярич и Лима - Валентина, която вече е на цели две години.
 

Малката красавица не спирала да целува корема на майка си и вече нямала търпение да се сдобие с братче или сестриче по-късно тази година.
 


                                              Адриана Лима и Марко Ярич в очакване на първото си дете

 

Ангелът на "Виктория Сикретс" се запознава с баскетболиста през 2006 г. на купон в Ел Ей. В свое интервю Лима разкрива: "Още тогава се виждах женена за него и с много голямо семейство."
 

Двамата сключват брак три години по-късно на Свети Валентин през 2009 г. и малко след медения им месец, те научават, че очакват и първото си дете.
 

"Толкова сме развълнувани!" - споделя супермоделът по време на първата си бременност. "Готови сме за това. Искахме го толкова много."
 

Адриана Лима обожава малката Валентина

 

Въпреки че веднага след раждането Адриана прави всичко възможно веднага да се върне във форма, за да поразходи съвършената си фигура на подиума, ангелът на Victoria's Secret подчертава, че майчинството е "любимата й работа".
 

"Не бях сигурнa, че ще успея да сваля тези килограми. Повярвайте ми, не е лесно да намериш време да отидеш на фитнес, когато сама се грижиш за бебето си. Но всеки път, когато Валентина заспиваше, аз тренирах и това беше моят начин да се върна на подиума..." - споделя един от най-скъпоплатените модели в света.
 


За Адриана това да бъде майка е много по-важно от кариерата й на модел


"За мен най-добрата работа на света е да съм майка. Никога не съм си представяла, че мога да обичам толкова много. Винаги съм се чудила дали съществува безусловна любов. Сега знам, че тя съществува, защото я чувствам"


Адриана Амброзио - още един от Ангелите на  Victoria's Secret,  също чака второто си дете. Красавицата, която е от бразилски произход, както й Адриана, вече има една малка дъщеря на име Аня от партньора си Джейми Мазур.
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра