Следва

I'm SO Rock n' Roll Right Now или 22 страхотни тишърта с надписи в чест на пролетта!

„Сердика център” представи пролетните тенденции сред плеяда звезди

Пролетта настъпи вчера, а това означава да обновим гардероба си с актуалните попълнения без колебание

All fashion преди 12 години

Пролетта настъпи вчера, а това означава да обновим гардероба си с актуалните попълнения без колебание. С тази идея на концептуално модно ревю в бяло и жълто „Сердика център” представи снощи тенденциите на топлия сезон. View Sofia не пропусна модното събитие и заедно с плеяда родни звезди се наслади на представените колекции.

Актьорът Стефан Щерев, моделът Елеонора Манчева, актрисата Деси Бакърджиева, кулинарният водещ Ути Бъчваров, водещият Милен Цветков, водещите от сутрешния блок на радио „Витоша” Милена, Кирил и Тодор, както и дамите от предаването по BTV – „Високи токчета” – Гери Гочева, Людмила Филипова и Ива Дойчинова са само част от известните лица, които показаха засилен интерес към най-новите модни тенденции.

Цветът на „Сердика център”, който ще е изключително актуален тази пролет, е жълтото. След като излизаха от три отделни асансьора, моделите представиха тази слънчева концепция в стилизация от жълто червило и силно подчертани вежди – дело на гримьора Христина Трайкова.



Девет от най-популярните модни брандове, чиито магазини се намират в „Сердика Център”,представиха колекциите си. Дефилето показа облекла и аксесоари от Volume 2 (MALLONI, ANNARITA N, mix+match, SCHUETZ и MIEZKO), Karen Millen, Peek & Cloppenburg (Armani Jeans, Marc Cain и Boss Woman), The Circle (кашмир, шалове и нишова парфюмерия), Furla (чанти и аксесоари), Longchamp (чанти и аксесоари), Guess by Marciano, Scandal (Liu Jo) и Elisabetta Franchi. Изобилие от различни принтове, кожени аксесоари и комбинации от ярки цветове се сливаха в истинско пиршество за сетивата.



Сред представените модели можем да откроим няколко основни тенденции – чернобялото отново ще властва, както и задължителните за сезон пролет-лято флорални мотиви. Облеклото за яхта в тъмносиньо-червено-бялата гама бе силно застъпена, както и цветовете на морската лагуна синьо и зелено.
Сред фини материи и плетени аксесоари се пренесохме в мечти за безлюден плаж и солена вода, а гласът на Рут Колева през цялото време акомпанираше пролетната вечер.

Сигурни сме, че пролетта заема челно място в причините да се насладиш на живота, но модните тенденции, които този сезон носи са нужната доза позитивен тласък в забързаното ежедневие. Преобрази се в свежест и се отдай на слънчевите дни с усмивка.


 



 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.