Следва

Овчарски пай с кайма и грах

22 март, четвъртък

В днешния работен ден искаме да неглижираме малко ежедневната визия и да облечем удобен спортен панталон с чисто бяла блуза

All About Life преди 12 години

В днешния работен ден искаме да неглижираме малко ежедневната визия и да облечем удобен спортен панталон с чисто бяла блуза.

Минимализмът на аутфита само изтъква професионалните ни умения на преден план, а малките детайли като цветна якичка и елегантни обувки допринасят за цветното настроение.

Не бива да забравяме, че днес е „малкият петък”, а хубавото време ни зове към хубави преживявания. Към тях ни предразполага комбинацията бяло-розово.
Така целият ден ще бъде една розова сбъдната мечта.

ADAM Spring 2012

Виж 21 март, сряда


Виж 20 март, вторник

Виж 19 март, понеделник


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.