Следва

Да изберем "Най-красивата жена". Днес е финалът!!!

Soleil Suisse Sun Defense Système на La Prairie - първокласен щит срещу вреди

С настъпването на пролетно-летния сезон вече трябва да се замислим за вредното влияние на така дълго чаканото слънце

Body преди 12 години

С настъпването на пролетно-летния сезон вече трябва да се замислим за вредното влияние на така дълго чаканото слънце. Колкото и да ни е приятно да излагаме лицето и тялото си на приятната топлина, всички знаем, че вредните UV лъчи, замърсената околна среда и стресовото ежедневие нямат почивен ден.

Затова можем да се надсмеем на грубите шеги на слънцето и да запазим красотата си жива с новата продуктова серия Soleil Suisse Sun Defense Système на La Prairie.

Тя въздейства върху широк кръг външни фактори, водещи до стареене – слънчева радиация, замърсена среда и свободни радикали.

Мощни слънчеви екрани, антиоксиданти, хидратанти, растителни и морски съставки, в комбинация с ексклузивния клетъчен комплекс на La Prairie, фигурират в списъка с активни съставки, осигурявайки изключителна слънчева защита.

„Защита” е ключовата дума при дефинирането на трите основни продукта в Soleil Suisse Sun Defense Système – лосион за тяло, емулсия за лице и стик за околоочната зона, носа, устните и ушите. Със защита SPF 30, или по-висока, те не просто предпазват кожата от вредните UVA-UVB лъчения чрез високоефективни филтри, но и предлагат „втора линия на защита” с помощта на детоксикиращи антиоксиданти. Едновременно с това, морски минерали се грижат за подхранване и хидратиране на кожата.

Не бива да забравяме и серията за успокояване на кожата след слънце – както за лицето, така и за тялото.

Ако пък не ти се чака до лятото, то създай своя естествено изглеждащ дълготраен тен с автобронзант Gradual Tanning Lotion Face • Body. Той е създаден за целогодишна ежедневна употреба и дава възможност за безопасен контрол над „слънчевия тен”.

Сега вече можеш да се надсмееш над слънчевите шегички, уверена в своята защитена красота.

Защото който се смее последен, се смее най-добре!

Цени:

Sun Protection Emulsion SPF30 - 140 лв.

Sun Protection Lotion Body SPF30 - 188 лв.

Ultra Protection Stick Eye-Lip-Nose SPF40 - 108 лв.

Soothing After-Sun Mist Face-Body - 140 лв.

Gradual Self-Tanning Lotion Face-Body - 140 лв.

 

More Body