Следва

We love: Алхимия на дрехите

Високи и успешни: Съвършено натуралната Грейс Бол

Този прекрасен шоколадов ликьор е едно от най-добрите попадения на миналото лято, открито и закриляно от...

All fashion преди 12 години

Този прекрасен шоколадов ликьор е едно от най-добрите попадения на миналото лято, открито и закриляно от агенция MUSE MODELS. Казва се Грейс Бол и точно като своята съименичка Грейс Джоунс печели вниманието заради харизмата на произхода си, но с индивидуален стил, който я прави силно разпознаваема.

Момичето с характер идва от Канзас Сити на 21 години, доста сериозна възраст за начало на моделска кариера, но това не й пречи да е любимо платно за идеите на Вивиън Уестууд, Тиши за Живанши или на Маржела. Въпреки че е израснала в Америка, Грей е автентична африканка, родена в Судан, и това привлича нейните откриватели, дебнещи за поредната страхотна порция звезди на подиума в местен мол в Канзас.

Когато Тиши я наема за ревюто на Живанши за колекция есен-зима 2011, Грейс не може да повярва, че се случва на нея, след като е видяла стотиците модели по време на кастинга. Да, това си е успех, откъдето и да го погледнеш.

След Живънши Бол е страшно предпочитано лице от модната индустрия за бюти сесии със силно цветни и експресивни грим сетове. И разбраме защо. Защото е божествена и защото цветът на кожата е нейният най-голям дар!



 

More All fashion