Следва

Дизайн за вдъхновение

Editors Pick: Reuse. Reduce. REMIX.

Удоволствието от това да намериш нещо ценно в голяма купчина с дрехи остава все така неповторимо и всеки разумен шопинг маниак...

преди 12 години

Доста добре ни се отрази снощният вечерен шопинг, на който попаднахме. 

Успяхме да се сдобием с няколко страхотни неща почти без пари, докато с приятели се наслаждавахме на сангрията, хубавата музика и разгорещено обсъждахме глобалните проблеми и личните си емоционални състояния.



Горещо адмирирам прекрасната идеята на REMIX Second Hand за опцията 3 в 1. Защото се оказа, че в този магазин, освен че спестяваш доста пари, се лишаваш и от постоянната нужда да се разпределяш в няколко тела, за да можеш да свършиш всички неща, които ти се иска да направиш, едновременно.

Разбира се, удоволствието от това да намериш нещо ценно в голяма купчина с дрехи остава все така неповторимо и всеки разумен шопинг маниак ще ме разбере. Хубавото на цялата работа е, че в Remix шансът да попаднеш на находка е повече от огромен. Явно не напразно мотото на бранда е: "Втора употреба. Първо качество."


Това наистина се оказа място, на което хубавите дрехи получават втори шанс и то само за 30 лв. / кг. Без значение дали предпочитате вечерен шопинг като мен или сте традиционалист тази локация е безценна. Мислим си, че ако природата ходеше на шопинг, Remix щеше да е нейното място. Reuse. Reduce. REMIX. на бул. Дондуков 135, до моста Чавдар.


Вижте в галерията какво си купих за скромните 40 лева.

 

More