Следва

Стрийт Стайл вдъхновения... Denimology

Дизайнери за следене: Софи Хулме

Името на Софи Хулме занимава модния свят от известно време и предизвика нашия интерес с разпродадените си модели по цял свят, включително в Япония, Италия и Хонг Конг

All fashion преди 12 години

Името на Софи Хулме занимава модния свят от известно време и предизвика особен интерес с разпродадените си модели по цял свят, включително в Япония, Италия и Хонг Конг.

Израснала в Северен Лондон, тя завършва Kingston University с отличия за Студент на годината и Най-добра колекция. Именно тази колекция предизвиква голям интерес и два месеца по-късно Софи основава собствен лейбъл.

Нейните модели съчетават мъжката грубост при детайлите с феминизирана дързост при силуета. Много от нещата имат унисекс привкус и се продават и като мъжко облекло. Колекциите са фокусирани предимно в луксозни връхни дрехи, рокли, чанти и аксесоари.



Уникалният стил на бранда Sophie Hulme сам по себе си бързо привлича интерес. За момента Софи работи по няколко колаборации, а в творческата си кариера си е партнирала с часовниците Casio, както и много успешна линия рокли, плетива и аксесоари за Asos.

Най-много ни впечатли победата й на конкурса за таланти, организиран от Elle на тазгодишната седмица на модата в Лондон. Вдъхновена от „динозаври играчки” колекцията за есен-зима 2012 съчетава причудливи комбинации от дантела, вълна, поли молив и копринени блузи, които далеч не са детска игра. Стилни палта от кашмир и мохер с контрастни ръкави.



Харесахме класическите линии на моделите с доза чувство за хумор с интересни детайли, които със сигурност ни карат да искаме още.

More All fashion