Следва

ПАСТЕЛЪТ. Как да го носим

Пролет-лято 2012. Тенденция №1: ПАСТЕЛЪТ. Топ дизайнерите

Завладени от слънчевите сутрини и позитивния заряд на новия сезон е време да направим пълен разбор на пролетните тенденции...

Shopping преди 12 години

Завладени от слънчевите сутрини и позитивния заряд на новия сезон е време да направим пълен разбор на пролетните тенденции.

Следващите две седмици посвещаваме статиите си на всички хитови трендове на пролет-лято 2012, затова ни следи с нашия изчерпателен калейдоскоп на гребена на вълната.

Започваме с най-силната от силните тенденции - пастелът. Напомнихме за него веднъж, но днес ще го представим подробно с шопинг идеи и всичките му варианти за носене.

Стартираме за разкош с разточителна луксозна селекция. Във втора част на пастелния шопинг ще включим някои от най-популярните достъпни марки.

Иначе, меките нюанси на светлосиньо, бебешко розово, бледо лилаво, прасковено и мента са само част от палитрата, която завладява гардероба на цял свят тези дни.

Хубавото при бледите нюанси е, че се съчетават перфектно с телесни и базови цветове като бяло, черно и сиво. На тъмна или почерняла от слънцето кожа прасковено и светлозелено ще стоят неописуемо, затова с удоволствие ги приветстваме в плажния си гардероб.

Както се получава и със сладките изкушения, с тези захаросани нюанси не бива да се прекалява. Нека в цялостния аутфит присъства един аксесоар или дреха в пастелно, но не повече.

А за гледане насладата е пълна, но много й липсва коктейл, защото всичко в този тренд ухае на лято.

Следи ни в днешния „пастелен” ден, следва как да носим цялата свежа палитра.
 

More Shopping