Следва

Double Trouble: Войната на пастелите. Два прасковени блейзера

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Ужасно харесваме, когато модата е смущаваща извън рамките на приетото за нормално смущение. 

All fashion преди 12 години

Каролина Куркова и Кристъл Рен за Interview Magazine

Ужасно харесваме, когато модата е смущаваща извън рамките на приетото за нормално смущение. Това е великолепен пример за това какво точно имаме предвид. Фантастична сесия, която интерпретира лудница.

Няма какво да се добави, освен това, че Каролина Куркова е блестяща, точно каквата е и Кристъл Рен.

Източникът е Interview Magazine, камерата държи Стивън Клайн.

Виж галерията тук >>>

Принт, плисе, блестящи материи, корал в сесията за Dansk Magazine



Изданието на датското Dansk Magazine Пролет/Лято 2012 пусна тази сесия от непретенциозни, но тенденциозни /в смисъл на фокус върху тенденциите на топлите сезони тази година, които ние, във View Sofia, подробно ще представим тази и идната седмици/ снимки, в които виждаме доста от характерните за пролетта и лятото трендове, в които е добре да се инвестира или поне интерпретира.

А именно принт, плисе, блестящи материи, корал. Нежните кадри във физкултурен салон са дело на Емма Темпест, а моделът е Жозефин Скривер.

Виж галерията тук >>>

Лято в германския VOGUE



И още една красива сесия, този път много секси и много лятна, и заради която, се зарекохме да отслабнем с по 3 килограма на парче в офиса, публикувана в германския VOGUE за април.

Джесика Милър е героинята в този мини-сериал, в който едно супер секси тяло и едни красиви тъмни коси плюс палавия, изпълнен с ... /идва ни море от чувства, обаче е клише/ ... всичко необходимо за подобни снимки поглед, се въргаля по едни ранно летни дюни и от това някак ти става много хубаво на душата, че идва лято и че живота е прекрасен.

Виж галерията тук >>>

Дрий Хемингуей за априлското издание на Elle



И отново сесия, но колко различна от предните. И колко показателна за това, че протагонистът е особено важен. В случая това е чудновато красивата Дрий Хемингуей, а поръчката е на испанския Elle за идния месец.

Освен че е много красива, тя излъчва страхотна индивидуалност, очите й са много умни, от нея се носи чувството, че ей сега, да се погледнете само, и ще станете най-добри приятели завинаги. Много, много ни харесва тази хубавица.

А допреди 3 години /тя стартира кариерата си на модел през Март 2009-та в шоуто на Живанши/ дори не подозирахме какво се крие зад този син поглед, обременен с титлата "внучката на Хемингуей". 

Виж галерията тук >>>

Черно-бяла история с Изабели Фонтана от Питър Линберг



Много е красиво, когато вълнуващи истории се запечатват на черно-бели филми. Магията се засилва, можем да се закълнем в това.

Френският VOGUE възлага тази сесия на Петeр Линдберг като разказвача и Изабели Фонтана като булката-беглец и удря в десетката.

Дотолкова, че лекичко започваш да се ядосваш, че когато си била булка, не си избягала, поне за идеята.

Напластени с емоция снимки, в които без пластмасовата чаша кафе нищо нямаше да е същото.

Както и без всички тях, които ги направиха. Страхотно готино, колеги!

Виж галерията тук >>> 
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.