Следва

Вече е ясно! Карин Ройтфелд пуска свое списание през Септември

Double Trouble: Войната на пастелите. Два прасковени блейзера

Днес сме напълно замаяни от нежните пастелни цветове, които докосват душата по най-фин начин

Shopping преди 12 години

Днес сме напълно замаяни от нежните пастелни цветове, които докосват душата по най-фин начин. Не винаги обаче трябва да се съобразяваме само със сантименталните внушения на една дреха, но може би далеч по-важни са качеството и цената.

Затова два почти идентични модела днес грабнаха вниманието ни със своята прилика по отношение на цвят и модел и разлика по отношение на цена, а вероятно и качество.

Приятен блейзър в нежно прасковено виждаме в два варианта – дизайнерски модел на 3.1 Phillip Lim, подобен на този в селекцията днес, от сатен на цена от 655 евро (горе вляво) и неговият доста по-достъпен близнак от ZARA за 99.95 лева.

И двата модела са мечта, която може да се комбинира с базови цветове и е идеална за пролетните вечери с приятели. Но дали пък тази мечта трябва да е скъпо платена или може да е истина и без да изтормозим портфейла?

Тук войната между двата модела е безпощадна, затова оставяме избора на теб. Отново поставяме вечният въпрос дали цената непременно е символ на качество или дизайнерският лейбъл говори сам за себе си?

Блейзър 3.1 Phillip Lim
655 евро

Блейзър Zara 99.95 лв.
 

More Shopping