Следва

Чаено парти

Цветето на Белия дом - Мишел Обама

Флоралните мотиви са като глътка свеж въздух във всичките й тоалети, без тези романтични превъплащения да я сливат с  градината на Белия дом...

All fashion преди 12 години

Първата дама на САЩ определено е пример за подражание през последните години.
 

Мишел Обама стана истинска законодателка на модата и не е спирала да демонстрира перфектен личен стил, към който нямаме никакви забележки, докато едновременно с това гледа децата си, гради собствената си кариера и е изрядна съпруга.
 

Многократно тя е нареждана в класациите за най-добре облечени жени и това е напълно заслужено. Мишел предпочита семплите дрехи, но винаги им придава интересен акцент, който да я откроява. Така или иначе тя вече е световна величина в модата, щом изборът й на дрехи предизвикава такава еуфория у жените.


Многократно са били буквално разграбвани модели на марките, които тя носи и то само часове, след като се е появила с тях, което говори повече от всичко друго.
 

Един от любимите мотиви в дрехите на госпожа Обама обаче, са флоралните. Слабостта й към този неостаряващ тренд личи отдалеч. Тя го предпочита и, разбира се, го носи на най-подходящите места, добавяйки допълнителна доза женственост към личността си.
 

Флоралните мотиви са като глътка свеж въздух във всичките й тоалети, без тези нейни романтични превъплащения да я сливат обезателно с  градината на Белия дом. 



Вечерта, когато Барак Обама обяви кандидатурата си за президент, Мишел направи смела декларация за това, че има всички данни да бъде модна икона. Тя бе избрала рокля с абстрактни цветя на Thakoon и съответно заменила огърлицата с брошки от Erickson Beamon.


Мишел се появи на митинг пред 35 хиляди в Спрингфийлд, Илинойс в ефирна рокля на Moschino с лилави, маслено зелени и сиви цветни щампи. В пълен котрапункт с обстановката, но някак ок със самата нея.

 

 

 

More All fashion