Следва

Задушени миди с кокосово мляко

Ариана Радлер е новата лятна съблазън на дамите

Ариана Радлер е перфектната комбинация за летните горещини – утолява жаждата, а естественият лимонов послевкус оставя дълготрайно усещане за свежест и лекота...

Food преди 12 години

Мнозина представители на шоубизнеса и медиите у нас се събраха на освежаващо градинско парти, за да опитат ексклузивно новoто изкушение за предстоящите летни горещини – Ариана Радлер. Сред първите, които оцениха двойната свежест на слабоалкохолното питие бяха Вихра Петрова, Александър Сано, Филип Аврамов и Ути Бъчваров.


Ариана Радлер е освежаващ летен микс от висококачествена светла бира Ариана и 100% сок от лимон, създадена по изпитана класическа рецепта и с ниско алкохолно съдържание от 1,8%. Иновативният продукт е произведен от натурални съставки и без добавени консерванти, има приятен и освежаващ вкус, примесен с леката горчивина на бира.
 

"Това е перфектната комбинация за лято – утолява жаждата, а естественият лимонов послевкус оставя дълготрайно усещане за свежест и лекота." - коментират от маркетинг екипа на марката и гарантират, че това ще е предпочитана напитка сред дамската аудитория.
 

"Ариана Радлер е насочена към младите и прогресивни хора в България над 20 годишна възраст. Тези, които имат динамично ежедневие, отворени са към нови вкусове, търсят свежест и ценят натуралността в продукта.
 

Това е перфектната лятна напитка, която носи двойна свежест. Тя е идеална за плажа, морето или басейна, върви и с приятели вкъщи или на среща след работа. Освежаващият й вкус и атрактивна опаковка е предпоставка тя лесно да се превърне в неизменна част от стила на живот на младите хора.“, добавят още от компанията лидер.
 


 

Богатата история на напитката – тип Радлер, бе представена пред гостите на събитието лично от създателя й – Хер Франц Кюглер. В ролята влезе актьорът от Театър София – Михаил Милчев. Той ги върна назад във времето, към малко градче в Германия, областта Бавария, където през 20-те години на миналия век той сътворява уникалния продукт. Днес напитката е популярна в Европа и по света като микс от бира и лимонов сок, но често се предлага и в други комбинации – с портокал, грейпфрут, круша, дори натурални билки.


Сред водещите европейски страни, в които напитката е най-разпространена, са: Австрия, Унгария, Хърватска и Словакия. У нас продуктът има голям потенциал за развитие и може да постави началото на отделна категория на пазара.
 

Ариана Радлер е от тази седмица на пазара и може да бъде намерена на цена 1,00 лв. за 0,5 л стъклена бутилка, 1,25 лв. за кен 0,5 л и 1,79 лв. за PET бутилка от 1л. В синхрон със свежестта на продукта, екзотичната напитка идва с нов дизайн и в зелени опаковки.

More Food