Следва

Стрийт Стайл вдъхновения... за ЧЕРНО-БЯЛ контраст

Черно на бяло: Българските vs. Световните звезди

Представяме ти черно на бяло, облечени в черно и бяло 10 момичета, които са различни като истинска цветна палитра...

All fashion преди 12 години

Те знаят, че няма как да сгрешат, ако са облечени в класическата цветова комбинация, която от години не слиза от модните подиуми. И наистина тя стои прекрасно на всяка една от тях. 

 

Представяме ти черно на бяло, облечени в черно и бяло 10 момичета, които са различни като истинска цветна палитра и въпреки това по един или друг начин си приличат. Ако не по успехите и неуспехите, то поне по тоалетите си.
 

Вижте за кого точно ти говорим:

 


Парис vs. Андреа
Красиви барбита, на които им се иска да опитат от всичко - от това да се разхождат по модния подиум, до това да пеят. Но нещо все не им се получава...

 


Галена vs. Лейди Гага
Момичетата дават всичко от себе си, за да са интересни и те наистина са. Едната трупа овации тук, а другата по целия свят, но и двете остават еднакво недооценени от критиката, заради някоя друга тяхна колежка, която го може по-добре... пеенето.
 

 

Ким Кардашиян vs. Николета Лозанова
И двете са известни, защото са известни. Интересите им са огромна тайна, за разгадаването на която са нужни спортисти.
 
 
 
 

Кристина Агилера vs. Златка Райкова
И двете бяха много "dirty" на младини, сега и двете твърдят, че вече не са. Останала им била само любовта към русото... Дали?

 

Линдзи Лоън vs. Алисия
И двечките все са на ръба да им се получи, но все нещо ги спира. Я някоя безкомпромисна съдийка, я някоя страшна Николета... като цяло все такива лоши жени.

 
 

 

 

More All fashion