Следва

Петте любими парчета на Стефан А. Щерев

Сива гама при звездите

Много сиво видяхме снощи на промоцията на новата песен и видео на Орлин Павлов "За нея". Толкова, че чак се зачудихме защо, при положение, че не бе упоменато в дрескода.  

Music преди 11 годиниМного сиво видяхме снощи на промоцията на новата песен и видео на Орлин Павлов "За нея". Толкова, че чак се зачудихме защо, при положение, че не бе упоменато в дрескода.


Признаваме обаче, че този цвят стои добре на светлооките Ники Илиев и Орлин Павлов. Той отива и на Саня, гаджето на Ники, без да й пречи да отправи изпълнен с любопитство и още нещо поглед към другата страна на общата за трима им снимка.Като говорим за сиво, може би е момента да вметнем тук, като никак не искаме да сме гадни, че филмът "Чужденецът" на Ники Илиев като режисьор и Саня Борисова като главната героиня, който в момента върви по екраните, никак не се е получил. Уви, не можем да кажем нещо много по-различно и за телевизионния "Отплата", в който играе Орлин.

Признаваме обаче, че избраният цвят на снощната промоция им е лепнал перфектно.
И пожелаваме успех на парчето на Орлин Павлов.

Виж и видеото към парчето:

 

More Music

Изключителният Сантяго Канон Валенсия с първи концерт в България

Music преди 2 месеца

На 14 декември Софийската филхармония посреща за първи път новата виолончелова звезда Сантяго Канон-Валенсия, който под палката на големия румънски маестро Кристиан Мандеал ще представи Концерт за виолончело и оркестър №1 от Камий Сен-Санс.

Световнопризнатият маестро Кристоф Ешенбах се завръща в София

Music преди 4 месеца

Световнопризнатият диригент Кристоф Ешенбах вече репетира със Софийската филахрмония за концерта си на 26 октомври. В програмата маестрото е включил Увертюрата „Егмонт" и Симфония №7 от Бетовен и Концерта за виолончело от Шуман. Солист на вечерта е Клаудио Бохоркес