Следва

DJ Marten спретна парти в автобус на градския транспорт

Петте любими парчета на Стефан А. Щерев

Стефан А. Щерев е многолик и разнороден талант. От ранна детска възраст изкуството е инжектирано във вените му и това е все така непроменено и до днес...

 

Music преди 12 години

Стефан А. Щерев е многолик и разнороден талант. От ранна детска възраст изкуството е инжектирано във вените му и това е все така непроменено и до днес.

Въпреки че театърът е най-голямата му любов, заради която му се е налагало непрекъснато да снове между няколко държави, Стефан успешно отваря сърцето си и за няколко по-малки. Една от тях е киното.

Вече го бяхме забелязали през 90-те с трупата на запомнящия се Театър-Студио 4ХС, беше Смока във филма "Лошо момче" и даскала в "Трака-Трак". После той успешно "разлая кучетата" със сръбските псувни, които излизат от устата на героя му сърфист в "Прогноза" и без проблем се превъплъти в образа на арабски шейх в "Мисия Лондон".Беше неузнаваем в късометражния "Втори дубъл",а в "Жълто куче" чиято премиера предстои…е няма да казваме повече. С днешна дата актьорът е част от най-новия БГ сериал "Отплата", където играе... актьор.

Осен всичко това Стефан точка А Щерев е един от водещите на рубриката "Последно 10" на Станция Нова, буди с усмивка и свежест зрителите в "Почивна Станция" през уикенда, съорганизатор е на фестивала "Антистатик”, за който е известно, че е "манифест срещу инерцията и своеобразно желание за себеизразяване чрез радикално движение", пише красиви стихове.

Всъщност има още много неща, които можем да кажем за него, но за сега ще спрем до тук. Днес ще го оставим той да поговори малко за себе си... но този път чрез любимата му музика. 

1. Zap Mama - For no one



2. Dancer in the Dark : Bjork - I've seen it all



3. Chinawoman - Party Girl



4. The Cure - Lovesong



5. Depeche Mode - Freelove



Вижте още:

Петте любими парчета на Жорж от The Voice
Петте любими парчета на Alek Sandar
Петте любими парчета на Рейчъл Роу
Петте любими парчета на Симо и Боги от БГ радио
Петте любими парчета на Цвети Чендова
Петте любими парчета на Гери Турийска
 

More Music