Следва

Зелена салата с дресинг от портокал и горчица

Седмичен ХОРОСКОП - 2 - 8 април

На работа, у дома, сред приятели и врагове, в началото на седмицата и в нейния край трябва да заемаш само...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

На работа, у дома, сред приятели и врагове, в началото на седмицата и в нейния край трябва да заемаш само активна позиция, да бъдеш уверен в себе си и в крайния резултат. Тези седем дни приличат на борба за шампионска титла. 90% от успеха ще зависи от психическата ти настройка. Покажеш ли слабото си място, почувстваш ли страх - ще загубиш.

В личен план твоята ексцентричност би била доста пикантна, разбира се, ако знаеш мярката в количеството „подправки”. Избягвай обидни сравнения и се старай да не досаждаш с полезни съвети, за да избегнеш неприятни отговори по твой адрес, в същото време и по адрес на любимия ти човек.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тревожна седмица. Твоята активност е невероятна, но определени обстоятелства и лица от мъжки пол засега блокират успеха. Въпреки това усилията ти не са напразни и ще работят за бъдещето (особено при младото поколение Tелци до 30 години).

Тази седем дни може да доведат до криза в отношенията, но лесно ще я преодолееш. В петък, се опитай да не се дразниш заради дреболии, твоята половинка не го заслужава. Сряда и събота са добри дни за романтични срещи и запознанства.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

В началото на седмицата са вероятни увлекателни любовни приключения. Не са изключени изблици на силни чувства. В сряда, по-добре не планирай срещи. Ще се заяждаш за дреболии, което може да стане повод за кавга. Във всеки случай, не забравяй, че събота е прекрасен ден на помирение.

Тази седмица може да се опиташ да придобиеш по-голяма степен на свобода в действията си, отколкото си имал преди. Това е начин за преодоляване на ограниченията, който най-вероятно ще завърши успешно. Препоръчително е да се замислиш, какво пречи на реализацията на плановете ти. Старай се да слушаш интуицията си, действай свободно и разчитай само на собствената си воля.

РАК 22.06 – 23.07

Целеустременост и енергия в работата, ранимост и емоционалност в личния живот. Може да почувстваш прилив на нови сили, да откриеш непозната черта в своя характер, да се научиш да приемаш радостта и мъката на другите. Но всичко ще бъде по местата си: черното - черно и бялото - бяло. Една от добрите седмици през годината за справяне с любовни афери, триъгълници, квадрати и други геометрични усложнения.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица Лъвовете се ползват със заслужена популярност. Периодът е благоприятен за любовни срещи. В сряда, ще имаш възможност да завъртиш главата на не един представител на противоположния пол. В неделя, бъди внимателен, неочаквани срещи и запознанства по време на път може да се окажат съмнителни.
Звездите ти обещават отлични резултати от твоята работа, късмет и много различни промени и предложения. Не се страхувай - всички проблеми от вторник до събота ще се решават от само себе си. Тази седмица е богата на събития, даващи възможност да покажеш талантите си.

ДЕВА 24.08 – 23.09


В началото на седмицата, някой може да развали плановете ти. Когато Девата изчерпи търпението си престава да бъде чиста и непорочна, започва да влиза в конфликт и да си създава неприятности. И ще постъпиш правилно! Само чрез рязко променящи се отношения и конфликт може да постигнеш успех.

В личен план звездите препоръчват коректно отношение към партньора, съобразяване с неговите интереси и желания. Опитай се да стоиш далеч от досадни съвети, не позволявай на близките да се намесват в личния ти живот. Ако все още не си срещнал своята любов, този период не е много подходящ за запознанства.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Седмицата е успешна от материална гледна точка. Нови възможности, връзки и полезни контакти, които ще ти позволят да подобриш положението си.

В тези дни са възможни парични постъпления. Също така периодът е добър за всякакви дейности в дома – благоустройство, подобрения, както и различни видове покупки. Душевно спокойствие и равновесие ще те посети към края на седмицата и ще окаже благотворно влияние на творческите и романтични процеси в твоя живот. В този период не търси щастието си далеч от дома!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ще се чувстваш просто във вихъра си. Ще бъдеш в състояние да направиш благоприятно впечатление на другите и да спечелиш тяхното уважение и любов. Това ще ти позволи да срещнеш нова любов, приятен познат, а ако вече имаш половинка, тази седмица отношенията ви ще бъдат особено хармонични и приятни. Опитай се да направиш повече добри дела, тъй като в края на седмицата тече процес на възмездие според заслугите. И ако в периода на своя успех и щастие, не си забравил и не си обидил никого, тогава щастието ти ще се увеличи неколкократно.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Ако не се страхуваш от разочарования, ако не си зациклил в отношения и все още си самотен, звездите те съветват смело да флиртуваш и определяш срещи. Но ако имаш любим човек и цениш връзката си, бъди много внимателен в своите действия и постъпки.

Собствената интуиция ще ти помогне на време да избегнеш досадни грешки, разбира се, ако ти и` обърнеш внимание. Благоприятен период за изплащане на стари дългове, както финансови, така и от морално-етично естество. Във вторник и сряда ще можеш бързо да се ориентираш в неочаквани ситуации и да извлечеш от това значителна полза за себе си. В четвъртък „nлюй” на всички служебни проблеми и се отдай на отдих и възстановяване на силите. В събота и неделя, по-добре не планирай нищо глобално, само почивка.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Нихилистичен период, който може да те доведе до много грешки. Ще имаш усещането, че нито теб, нито твоята работа оценяват справедливо, че незаслужено те нараняват и склоняват да направиш неправилния избор. Но проблемът е само в теб...

Няма нужда да правиш прибързани заключения. Да, вероятно, положението не е толкова добро, колкото ти се иска, но това все още не означава нищо. И ако отделиш време и се заемеш със себе си - скоро ще можеш да се гордееш от това как изглеждаш и как се чувстваш. Звездите казват, че тази седмица е идеалното време нещо да промениш. Опитай - ефектът ще е потресаващ.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Тази седмица ще си в състояние, когато се държиш "неадекватно". Напълно откъснат от нещата, които активно ще се случват около теб. Възможно е да започнат някои промени в личния ти живот. Настройвайки се за помощ от страни, може да не я дочакаш или да я получиш не по начина, по който си очаквал. Има висок риск да бъдеш излъган или да се включиш в нещо не много добро. Опитай се да бъдеш много внимателен и сдържан в изявленията си. Най-добре тази седмица да сведеш до минимум външните контакти.

РИБИ 20.02 – 20.03

Седмица за пътуване, учене. Най-добре е, ако тези две понятия се слеят в едно, т. е. да отидеш в командировка на обучителен курс. Излез извън града, отпусни се - трябва да се стремиш да получиш добър емоционален заряд сред природата, а не в шумния град.

За личния живот периодът не е много добър, но за делова дейност, сделки и взимане на важни решения е много подходящ. Имаш възможност да покажеш най-доброто от себе си и да набележиш целите си за бъдеще.

Той изигра забележително добре образа на легендарния детектива, сътворен от Артър Конан Дойл, Шерлок Холмс, на режисьора Гай Ричи в едноименния филм. Роден е на 4 април, бил е лошо момче заради зависиостта си от наркотиците, но спадовете в кариерата му не засенчват талнта му. Той е Робърт Дауни Джуниър.
 

More Astro