Следва

Ел Фанинг - малката палавница е чудесна във фотосесията на Self Service Magazine

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Риана ще вземе да стане любимка с еволюционния пробив в стилово отношение, който наблюдаваме от едно...

All fashion преди 12 години

Ел Фанинг млада, лигава и богата

Тук има много пролетно настроение. Ухилваш се срещу снимките, и оставаш така, отнесен, защото са нежни, естествени, близки.

Харесваме много самата Ел Фанинг, в ролята на петдесетарска палавница, която много умело разказва историята на един свободен нрав. Обидно млада лигла, облечена в каквото си иска, усмихната и лека, нежна и ужасно богата.

Виж снимкте от сесията в галерия тук>>

Риана е много секси в рокля на Стела Макартни


Риана ще вземе да стане любимка с еволюционния пробив в стилово отношение, който наблюдаваме от едно известно време. Криволичейки дотук в изборите си, вече русата звезда бележи все по-точни попадения по оста дреха-прическа-аксесоар-поведение.



Тук примерът е отпреди два дни и тя е просто блестяща. Мигновено взимаме роклята-блейзър на Стелла Маккартни /Evening collection 2012/, косата и очилата на Barton Perreira Kevin, също и сандалите. Е, и тена няма да върнем.
Тук знаменитото момиче е на изхода на хотел Мандарин в Лондон.



Риана е в столицата за промоция на новия филм с нейно участие Battleship.

Дантела и женственост в сесията на сп. Allure



Тази сесия пращи от женственост, затова и намира място в тазседмичните топ 5. Зеленооката рускиня Анна Вялицина /Anna V, 26/ позира в дантела, един от трендовете на сезона, като, за наша радост, тук става въпрос за най-сексапилният прочит на тази тенденция.

Деколте, цепка, късо, прозрачно, тясно - това трябва да са, и са, кодовите думи в тази великолепна работа за априлското издание на списание Allure. Фотограф е Николас Муур, стилист - Сиобан Боноврие.

Всички симки от сесията>>


Бриджит Бардо до сърцето върху тениска на Maje



Приятният френски лейбъл Maje пусна лимитирана колекция Т-шърти с образа на младата Брижит Бардо. Цените на тениските са от 100 до 130 паунда. Намираме, че цената е добра за фокусираните в дрехата особености - секс-символа на най-красивите снимки от младостта си, качеството на Майе, чийто неща се купуват от ценители и имат наистина галски почерк, който ги отличава и привнася характерност, и лимитираната бройка, налична в избрани магазини и онлайн на Maje.com от вчера, 1-ви април.



Разновидностите на Бардо на Т-шърт са 5, и, както разясни пред журналисти Джудит Милгръм, криейтив директор на Maje, до една са инспирирани от най-добрите екранни превъплащения на френската дива от 60-те и 70-те години на миналия век. Намираме покупката за задължителна, все пак Бриджит до сърцето е шанс, който спохожда рядко.
 

More All fashion