Следва

Бебе Никол, на кого ли е кръстено?

DJ Marten спретна парти в автобус на градския транспорт

За да покаже, че партито може да бъде навсякъде и по всяко време, DJ Marten даде тон за парти в автобус на градския транспорт...

Music преди 12 години

Нетипична ситуация, накара пътниците по линия № 280 в София да се усмихнат.
 

Повод за радостта им беше партито, от което изненадващо станаха част, и на което DJ Marten даде тон, за да покаже, че човек може да се забавлява навсякъде.
 

Нетрадиционното парти е в подкрепа на международния музикален проект на световното парти уиски J&B - City Remix, в който освен България участват още 14 държави. Крайната цел на проекта е да бъде създадено клубно парче, съставено изцяло от звуците на градската среда.


Автор на българското парче ще е DJ Marten в партньорство с DJ Ilko.
 

"Със заснетото видео в автобуса показахме, че звуците на града могат да бъдат превърнати в ритъм и мелодия и че музиката и възможността за парти са навсякъде около нас." – споделя DJ Marten.


В какъв жанр ще е родният градски ремикс, зависи изцяло от всички нас. Все още всеки с парти нюх може да запише звуците на своя град и да ги качи на сайта.  

Премиерата на българския градски ремикс ще бъде на грандиозно парти през май 2012 година, а всеки, чийто предложен звук е включен в парчето ще бъде специален гост на събитието.
 

More Music