Следва

Момичетата от Бонд - специални гостенки на рожден ден на утре в София

Златко Ечев спечели актьорското риалити "Кастинг"

 27-годишния пловдивчанин спечели сърцата на зрителите и роля в "Под прикритие"...

Movies & TV преди 11 години

27-годишният инжинер по професия и актьор по душа Златко Ечев от Пловдив е победителят в актьорското риалити "Кастинг” по БНТ. Златко обра овациите на телевизионната аудитория, която с вота си доказа, че иска да го види и в третия сезон на сериала "Под прикритие”.


Там той ще си партнира с едни от най-известните български актьори, част от които взеха участие и във филмовото риалити. Последната сцена, която Златко представи пред зрителите бе от филма "Лавина”, където си партнира с актрисата Ирена Милянкова, позната като любимата на Джаро – Съни.
 


Освен любимец на публиката, Златко се оказа и фаворит на продуцента на "Под прикритие" Димитър Митовски, който бе сред специалните гости в "Кастинг". Той сподели, че е напълно съгласен с избора на публиката, но все още не знае каква ще бъде ролята на Златко и дали ще е от страната на добрите или лошите. Победителят получи и адмирации от журито – бъдещият му колега Захари Бахаров го посъветва да внимава, защото "Под прикритие" е криминален сериал, в който "хората мрат като мухи", а Цветана Манева му пожела успех и каза, че е щастлива и горда от факта, че има такива млади колеги като него.
 
Останалите 10 финалисти на "Кастинг" вече са в кинорегистъра на Студия за телевизионно филмопроизводство "Екран" на БНТ, която обяви четири нови позиции за телевизионни сериали, и ще са между първите лица, които режисьорите ще видят.


Разградчанинът Александър Стефанов получи сериозна подкрепа от публиката, но остана втори в зрителската класация на актьорското риалити "Кастинг".


 

 

More Movies & TV