Следва

Майсторството на Диор в специална книга албум

Double Trouble: Бялото кожено яке Sandro срещу дoстойния му противник Motor Jeans

Те са почти еднакви. Бели, от чиста и качествена кожа. Лейбълът Sandro Paris, който сме представяли на...

Shopping преди 12 години

Те са почти еднакви. Бели, от чиста и качествена кожа. Лейбълът Sandro Paris, който сме представяли на страниците на ViewSofia, е характерен с чистия си и независим от тенденциите френски шик, който откриваме в базовите дрехи като роклите, ризите, пуловерите, саката, тениските...

Нещата, които излизат от въображението и сърцето на дизайнерката Евелин Шетри, са от първокачествени материали, с изключително внимание към детайла, с идея за разумна инвестиция до живот и съответно цени, които малко или много подсказват, че да носиш марката Sandro не е за всеки.

Якето на снимка номер 1следва същата концепция на емблематично френския лейбъл - базов и напълно класически модел със страничен цип, който да носиш сега и да завещаеш на дъщеря си утре. Струва обаче 425 евро или близо 850 лева от магазина на марката тук, които са си солидна инвестиция, както и да го погледнеш.

Боец номер 2 е също от класическа спортна кежуъл марка Motor Jeans с традиции в производството на деним и кожа. Вталено с два джоба с капаци отпред и с достатъчно количество допълнителни ципове и тайници, това кожено яке е дреха, чийто смисъл в гардероба не се обсъжда - то е ясно - без него не може нито в началото на пролетта, нито през есента. Струва 60 лева, от ViewSofia Shop.

Изборът кое да предпочетем - класическото френско превъзходство на солидна цена или добрите Motor Jeans за съвсем достъпна сума, е с голяма въпросителна. Е, кое да бъде?
 

More Shopping