Зелено, синьо и лилаво червило за пролетта. Ти би ли?

Може би гримът вече придобива нови измерения или просто пролетта е сезонът на експериметите, но тези решения от подиума ни подтикнаха да се зачудим доколко може да ги използваме в ежедневието

Често ставаме свидетели на дизайнерски предложения, които ни се струват странни, но някак красиви по своему.

Творчество, което крие дързост без граници.

Анкета

Ти би ли сложила неоново червило през пролетта?

Коментари: 8

V
vesunder (2012/04/05 / 11:31)
Кафе е няква безработна хейтърка, това е ясно. Искам само да я светна по въпроса, че това съвсем не е висша мода и ако може тя да погледне "тълковния речник", както сама се е изказала в друг коментар... Това са пролетни колекции, но не и висша мода. А както всички, които се интересуват от мода знаят, тенденциите и в грима тръгват от подиума. Затова няма да се учудя, ако видя скоро време синьо червило по улиците...
Елена (2012/04/05 / 11:23)

Изобщо не подкрепям кафе, винаги е зверски злобна.

K
kedr. (2012/04/04 / 18:00)
Подкрепям и аз caffe! Тези цветове за лак стават,но за устни е прекалено!
V
Vintage queen (2012/04/04 / 16:18)
Аз харесвам това, но моля да кажете, откъде подобно червило може да се купи. Благодаря!
K
Karamela (2012/04/04 / 15:01)
Това е на път да стане тенденция, а не просто някаква идиотска хрумка, измайсторена и изсмукана от пръстите на някого. Така че нямаме основание да се сърдим, че ни питат бихме или не бихме си сложили това червилце, защото още утре може да се появи върху нечии устни. Като нищо!
V
Vanko3 (2012/04/04 / 12:14)
По същия начин преди години се реагираше на синия или черен лак. Ама кво стана - от подиума - в живота, и не само това, ами си е направо масово. Допускам ,че същото ще стане с тези устни, все пак от дефилетата се почва точно с цел да се пренесе на улицата. Иначе за тенденциите съм много съгласна-прекрасно и изчерпателно.
S
seletan (2012/04/04 / 12:07)
Напълно съм съгласна с caffe!! Най-забавно е когато публикувате статия за някоя чанта или обувки, които са колкото месечна заплата, и им се прехласвате. Не ме разбирайте погрешно, влизам в сайта ви за развлечение, не - за да ми си напомня, че не мога да си позволя някой дизайнер или, дори и да си го позволя, градските условия ( мръсни, прашни и ''начупени'' улици) не го позволяват. Поздравления за тенденциите, защото мисля, че са поднесени по-организирано от предходни години! :)
C
caffe (2012/04/04 / 11:28)
Абе що за хора сте в тази редакция? Много често ми прави впечатление, че пускате някаква статия със снимки от ВИСШАТА мода и после питате: "А ти би ли?". Ами правете разлика между нормалния живот на хората и висшата мода. Вие бихте ли тръгнали със зелено червило? И този път се надявам да не ми изтриете коментара, защото зная че хич не ви се нрави критиката! Но я приемете като нещо градивно! Защото все пак има ефект - махнахте рекламата с музиките!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.