Следва

Десислава Стоянова: Телевизионната повелителката на пастела

H&M отварят втория си магазин в България. Датата е 27-ми

По-малко от два месеца, след като отвори врати първият магазин на веригата в България, вторият е в пълна готовност да...

All fashion преди 12 години

Ура! По-малко от 2 месеца, след като отвори врати първият магазин на веригата в България, вторият е в пълна готовност да посрещне феновете на марката, този път във Варна. Съвсем навреме за лятото, H&M реагира на интереса на крайморските жители и на 27 април в 11 часа в Grand Mall Varna ще посрещне първите си посетители втория магазин на модния гигант в България.

„Откриването на този красив семеен магазин във Варна ни прави изключително горди и щастливи. Знаем, че силата на H&M се крие в талантливите хора и стремежа да надхвърляме очакванията на своите клиенти. Затова за нас е удоволствие да предложим на младите хора възможност да разгърнат своя потенциал в бързоразвиваща се компания като нашата, ангажирайки ги във фирмата”, каза Ралф Вайн, регионален мениджър на H&M за България.

От H&M гарантират, и определено може да им се вярва, че ще предлагат на своите клиенти най-добрите летни оферти в града.

На площ от 2000 кв. м. на две нива, магазинът във Варна ще предлага качествени модни неща от дамските, мъжките и детски колекции за пролет-лято 2012. Разположен в най-добрата, според марката, бизнес локация във Варна, новото фешън място в града ще предлага още пълната гама от колекциите H&M Underwear, Accessories, Divided, както и линията за бременни жени Mama.

Първите 100 фена на H&M в деня на откриването ще получат на входа на магазина ваучери за покупка на стойност 20 лева.

Приятно пазаруване на Варна от нас!

More All fashion