Следва

Пролет-лято 2012. Тенденция №12: ПРОЗРАЧНИ МАТЕРИИ

Десислава Стоянова: Телевизионната повелителката на пастела

Водещата на "Преди обед" е истинска повелителка на тази вдъхновяваща тенденция, защото почти не намерихме ден, в който да няма пастелен елемент в...

All fashion преди 12 години

Едва ли има някой, който да обича модата и да не е разбрал, че тази пролет властта е в ръцете на ПАСТЕЛА. Истинско пролетно вдъхновение. За всички без изключение!

Тази тенденция е навсякъде и сладостта, която носи вече крещи и от ТВ екран. Забелязахте ли как стилистите се втурнаха изведнъж да обличат поверените си лица все по-свежо и все по-вдъхновяващо. На някои им се получи, други не повториха, но има и такива - трети, които откакто са го сложили не свалят пастела от гърба си.

Например, натъкнахме се толкова пъти вече на сладникави бледорозови, нежно жълти и бежавки тоалетчета в "Тази сутрин" по БТВ, че нямаше как да не ти го споделим.

Оказа се, че Десислава Стоянова, а покрай нея и Александър Кадиев са истински повелители на тази вдъхновяваща тенденция.

Почти не намерихме ден, в който да няма пастелен елемент в аутфита им!
 
 

Всъщност и на Деси, и на Сашко им приличат тези цветове, и вдъхват в тях доста живот.

Като се замислим... май точно тази липса на свежест е нещото, което не ни харесваше преди във водещата, докато тя предпочиташе да се губи в по-официалните цветове и костюмчета.

От друга страна обаче, се задава една друга огромна опасност. Питаме се, дали пък не прекалява с тази изключително завладяваща пролетна идея, и дали няма опасност на някого да му стане зле от самата нея.

Не за друго, но предозирането със захар не е ли опасно? Освен това от млечните тонове и сладоледената примамка няма ли да ни прилошее в един момент...

То и ние обожаваме сладкото, но се стараем да го употребяваме само в малки ограничени количества, за да го опитаме. И така е по-сладко, нали, на малки изкусителни порцийки.
 

More All fashion