Следва

Harper's Bazaar Beauty с изключително красива сесия

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалатa седмица

Една артистична колаборация между доста добрия щатски бюти магазин NCLA и Melody Ehsani, производител на...

Beauty News преди 11 години

Една артистична колаборация между доста добрия щатски бюти магазин NCLA и Melody Ehsani, производител на висококачествени продукти за ноктопластика.

В случая става дума за колекция от 4 разновидности, които харесахме заради нетрадиционносттта и доброто изпълнение.

Комплектът е наличен за продажба онлайн от 9-ти март на shopncla.com и струва точно 16 долара.

Изумителна сесия в Harper's Bazaar Beauty



Много красота е събрана в Beauty броя на Harper's Bazaar за Март.

Меланхолично, но много красиво лице, невероятно майсторски грим и история за дълбини, пясъци и опасности, типични за приказките за русалки, богато илюстрирани от божествени бижута, съвършени прически и перфектен професионализъм.



Виж още снимки тук>>


Синилото на Illamasqua, името му е Apocalips



Много ни харесва смелостта. В случая, марката Illamasqua, която представихме преди седмица, отново с много интересен и смел грим, излиза две крачки пред строя с недолюбваното от мнозина, но много модерно и много подчертано като идея по ревютата на доста важни дизайнери за пролетта и лятото на 2012-та, силно синьо червило.

Не са много марките, които предлагат това, в случая обаче по всичко личи, че имаме продукт с доста добра покривност и, смеем да твърдим, с наистина красив нюанс.

Синилото струва 15.50 паунда, има матов завършек и определено не е нещо, което си представяме като ежедневното червило. Но, виж, за някакъв особен повод, шантава вечер, или просто на гости на артистични хора, о, да! Със сигурност можем да твърдим, че никой от нас, никога не е имал подобен артикул в козметичния си несесер, но точно това е и причината да го харесваме точно в този момент и да поискаме да го имаме.

За тези, които предпочитат не толкова суха консистенция на своя продукт за устни, Illamasqua са измислили и глос с подобен нюанс, но ние определено предпочитаме мата.

За смелите сърца, оттук: Illamasqua, £15.50.

Kérastase лансира за първи път лимитирана серия от Яз Букей



Kérastase, обичайно първенци в бизнеса с продукти за коса, отново скочат в дълбокото, този път с идеята си да поканят кадърен млад дизайнер да направи специална опаковка за един от най-добрите им продукти - Еликсир Ултим.

Какво е Еликсир Ултим? За тези, които не го познават - това е изключителна комбинация от 4 масла - царевично, арганово, масло от камелия и пракакси, която има уникалното свойство да омекоти, подсили и придаде блясък на косата, без да я утежнява. Еликсир Ултим може да бъде употребяван по много различни начини у дома или в салона, преди измиване на косата или като грижа без изплакване – така, както е нужно, за да е удовлетворена точно твоята коса.

Младата дама, поканена от Kérastase да привнесе още повече чувствена наслада от използването на този топ-продукт, се казва Яз Букей, дизайнер на бижута и аксесоари. Тя е авторът на прекрасната опаковка и на нетрадиционния флакон, които правят Еликсир Ултим различен продукт, вкл. и на външен вид.

Нежна и мистериозна, вдъхновена от ориенталското очарование, с блестяща опаковка с черни орнаменти, работата на младата авторка подчертава красотата на флакона. Блясък, богатство и лукс, заедно с дози мистериозност и магия - това е концепцията на дизайнера и тя определено прави опита неконвенционален, запомнящ се и желан.

Хайверенитe нокти на Ciate



За красиво и много секси намираме това хрумване на криейтив директора на Ciate - он-лайн бутик за лакове и продукти за грижа за ръцете, базиран във Великобритания.



Прекрасно е и видео обяснението за начина на прилагане. Обещаваме, че в първия миг, в който заредят отново с този продукт, ще си го купим, защото, вярно е, отдавна не сме си падали по нещо толкова много.
 

More Beauty News