Следва

BTV спира "Пълна лудница" и "Господари на ефира"

Звездно нашествие в Белград!

Jessie J, Ozzy Ozborne и Faith No More гостуват в сръбската столица между 27 и 29 юни...

Music преди 12 години

ELEVATION Music Festival сключи стратегическо партньорство с най-големия сръбски фестивал Belgrade Calling. Двата фестивала ще се подкрепят взаимно в популяризацията си на българска и сръбска земя.


JESSIE J, OZZY OZBORNE и FAITH NO MORE са само част от звездите, които ще пристигнат в сръбската столица в последните дни на юни. В най-впечатляващия line-up, организиран някога за Белград, влизат още THE CULT, PARADISE LOST, THE DARKNESS, UGLY KID JOE и много други звездни имена от най-доброто на световната музикална сцена.
 

30 000 души е капацитетът на Bellgrade Calling, който тази година се очертава като най-големият фестивал не само за западната ни съседка, но и за целия бивш югославски блок. Билетите за България ще се купуват от мрежата на Еventim и Ticketpro.bg, а стартът на продажбите е на 9 април 2012.
 

Билети ще могат да се закупят отделно за всеки един от трите фестивални дни или в няколко комбинации. Цените на билетите за отделните дни са 31,5 евро за всяка от вечерите на 27 и 28 юни, и 36 евро за петъчната вечер на 29 юни. 54 евро е пакетната цена за първите две вечери, а билетът за целия фест е 72 евро, което с оглед на звездите, които ще се появят на сцената, си е истинска сделка.

More from View Sofia

Планирал убийствата по списък, сам се обадил в полицията, няма никакви угризения... ужасяващите подробности от нападението в Белград

Health преди 11 месеца

Шок и ужас предизвика кървавото клане в ОУ "Владислав Рибникар" в Белград във вчерашния предиобед. От всички страни валят съболезнователни послания към пострадалите и се разкриват все повече подробности за зловещата атака, почернила много семейства. Трагедията е безпрецедентна в съседната нам държава  

More Music